Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Call Centeres munka. Igen...

Call Centeres munka. Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
2 honapja lassan, hogy munkat keresek. Sajnos keves sikerrel... Ma voltam egy interjun. Igazabol kedvesek es közvetlenek voltak akik interjuztatttak. A munka az telefonäläsbol ällna, termekbemutatokra kell meghivni embereket. Meg nem dolgoztam ilyen munka körben. Velemeny esetleg, tapasztalat??
2015. jan. 21. 13:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem sok jót hallottam róla, de szerintem amíg nincs más munka, vállald el.
2015. jan. 21. 13:12
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha nagyon nincs más megteszi, de bírni kell, ha a huszadik telefon is elküld a fenébe.
2015. jan. 21. 13:22
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Jesszusom, nehogy elvállald! Hazudozni akarsz egész nap? Ezek hívogatják a szegény nyugdíjasokat, azt hazudják nekik, hogy nyertek valamit, csak azért kell bemenni, meg hogy ingyenes egészségügyi felmérésre mehetnek, aztán a termékbemutatón jó drágán rájuk sóznak egy nagy rakás cuccot! Undorító munka ez szerintem, becsületes ember ilyet nem vállal el.
2015. jan. 21. 13:22
 4/19 A kérdező kommentje:
igen, en is ettöl felek...
2015. jan. 21. 13:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj inkább olyan call centeres munkát keresni, ami ügyfélszolgálat, tehát nem neked kell telefonálgatni, hanem téged hívnak, az sokkal normálisabb munka!
2015. jan. 21. 13:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Kitalálom: Zepter

Oda ne menj!

2015. jan. 21. 13:42
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mennék oda.

Persze még fontos volna tudni azt is, hogy a fizu fix, vagy a megrendelések alapján kapsz "jutalékot". Mert ha nem fix a fizu akkor még az állad is felkopik munka mellett.

Csak akkor vállalnám, ha már végveszély van.

2015. jan. 21. 13:47
 8/19 A kérdező kommentje:
a fizu az netto 70ezer lenne, plusz a jutalek 6oräban.. de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy kepes lennek ilyen munkara...
2015. jan. 21. 13:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm ilyen helyen dolgozott, végszükség miatt vállalta el és azt, mondta, hogy nem kell bele érzelmeket vinni.
2015. jan. 21. 13:54
 10/19 anonim válasza:
75%

Kérdező, teljes egyszerű a helyzet: képzeld magad a felhívott "ügyfelek" helyébe.

Megkeres XY azzal, hogy vegyél tőle félmillióért porszívót(lámpát, kanalat, kutya f...szát), mert az milyen jó lesz neked. Mi lenne az első reakciód? Elküldenéd a telefonálót a k....a anyjába? Ugye jól gondolom?

Mert az emberek 99 %-a ezt fogja tenni, csak immár veled.

Hidd el, az ilyen munkánál a Tesco polctöltés meg a Mekis hamburgersütés is jobb.

2015. jan. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!