Call Centeres munka. Igen vagy nem?
Én voltam call centeres, és ha nincs lelked, akkor hajrá.
Nálunk kétszer nemet kellett mondania az embernek, akkor rakhattad le. Ha nem csináltad így, kirúgtak.
Amikor elmondja a néni, hogy a férje meghalt, a lánya rákos, és neked kötelező még egyszer elmondani, hogy deeee jöjjöen el/vegye meg. Nah én nem bírtam sokáig.
Mindegy, csak ha elvállalod, akkor ne tukmáld magad azokra, akit felhívsz! Aki érdeklődő, válaszol, annak mondd, aki már elsőre azt mondja, hogy nincs erre ideje, és nem is érdekli, akkor azt vedd komolyan és ne hívd többet! A hívott fél is lehet munkanélküli, akinek aztán egyáltalán nincs szüksége az általad kedvezményesen és tényleg nagyon akciósan ajánlott biztosításra vagy műanyag edényre, vagy szűrővizsgálatra, vagy egyéb hülyeségre...
És engem eleve fel se hívj! Pusszi!
Hát, biztos egy lelketlen, átverős munka, de engem a boltban is mindig megpróbálnak lehúzni apróval, vagy az akciót "véletlenül" nem vonják le. Mekist is fel lehet fogni úgy, hogy elad egy halom mérget az embereknek és még mosolyog is mellé.
Lehet hogy átversz másokat, de ha nem teszed, akkor meg te halsz éhen.
Volt "szerencsém" call centeres melóhoz kb. 5 évvel ezelőtt. Két és fél hétig bírtam, ezt is csak muszájból, mert nagyon kellett a pénz. Sem azelőtt, sem azóta nem gyűlöltem még munkát úgy, mint ezt.
A főnök egy igazi gusztustalan hernyó volt, és sajnos az alkalmazottak nagy része is. A legtöbben pofátlanul mocskos módon hazudoztak a telefonba, amit még hallgatni is rossz volt. Szó szerint a hányinger kerülgetett minden áldott reggel, amikor kinyitottam a szemem, és tudatosult bennem, hogy hová is kell mennem dolgozni.
A világ legboldogabb embere voltam, amikor kirúgtak. Soha többé call center!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!