Próbaidőt mindenhol fizetik? 12 órázásra 2000 ft-ot kapnék szerintetek? 3 hónap a próbaidő, megérné?
Köteles fizetni, de a 2000 nagyon kevés 12 órára. Mennyi lenne az órabéred 170 Ft?
Én úgy tudom az első pillanattól min a minimálbér összegét kellene megkapnod. Egyáltalán bejelentenek vagy csak 4 órára jelentenek be?
Tipikus... Jól megszívatnak akkor. 8 órára jelentenek be, de feketén 12-öt dolgozol, heti 1 szabadnappal. Kézhez hó végén mennyit kapnál? 72öt, vagy 120-at?
De akkor is szemétség a 170/ó hány napot kellene dolgoznod?
Nem vállalnám el.
Gyakorlatilag ingyen dolgoztatnak, 3 hónap múlva meg elküldenek, és vesznek fel másikat, akivel elölről kezdik a 3 hónap rabszolgamunkát.
hát 7000 ft-tal 140 ezret kapnek de azt mondtak, hogy túlórázni is kellene lehet, oda az utam 1 óra haza is 1 óra, agyon dolgoznam magam a semmiért..szerintem nem vállaom el
és lehetséges h elküldenenek 3 hónap után több mint valsziní
Ha nem muszáj ne vállald el, én hasonló helyen voltam 6 hónapig bírtam, heti 1 nap szabadnapom volt, túlórák miatt, éjjel-nappaliban melóztam, igaz nekem elejétől 500 volt az órabér. Másfél órákat utaztam haza. Az utolsó hónapban az élő fába belekötöttem annyira ki voltam idegileg és szellemileg, persze csak akkor amikor nem csukott szemmel sétáltam haza.
Nagyon gondold meg, ha ennyire alacsony összeggel kezdenek akkor nagyon gyanús, hogy 3 hónap múlva pápá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!