Mostani munkahelyemről lenne szó! Valaki segítség!?
Szólj a Munkafelügyeletnek! Írd le részletesen, hogy mi folyik ott. Lehet névtelenül is, és szerintem komolyan veszik, ha elég részletesen írod le.
Persze, továbbállhatsz, de tényleg ez a jó megoldás? Valakinek elég bátornak kell lenni, hogy te tehessenek meg veletek bármit!
"A másik munkahely keresése ilyen miatt, az gyávaság, és most másik kilátásban sincs. Továbbá nem csak velem van ezáltal kitolva, hanem a többiekkel is! (bejelentve több pénzt kapnánk, mint feketén!!)"
jézusom..
Mi az istennek kell történnie egy átlag jobbággyal, hogy kiálljon magáért és ne nyeljen le minden sz4rt amit felülről rátok sóznak?
-Sosem lesz kilátásban másik hely, ha nem jársz utána. Ha kell költözz oda ahol van munka!
Ahol nem kell 3 műszakban, min. bérért robotolnod, mert ennél egy bolti eladó is jobb.
Akár itt pesten olyan munkakörök léteznek, hogy csak pislogok.
pl Próba fülkébe hány ruhát visz a vevő és amit nem vesz meg összegyűjti és visszaakasztja :OOO.
vagy postás bárkiből lehet és a nyugdíjasok jattjaival megvan a nettó ~140e, nyílván az alapbérük undorítóan alacsony, de a jatt is jár.
Tipikus vidék probléma amit leírsz, ilyesmi megy Dél nyugaton, délen, keleten, középen nem egyedi problémád.
Igen, azzal hogy elmész nem oldod meg a problémát, majd buszoztatnak valaki mást a helyedre és pont.
Azzal, hogy lenyeled, és nem keresel másik munkahelyet már a Te felelősséged!
Van egy csoport akik szerintem ide vágódóan tudnak rajtad segíteni.
Sok sikert!
Értem, amit mondassz, de szeretem ezt a munkahelyet azért.
Azzal meg, hogy váltok, elmegyek máshova az nem kiállás!! Az én körülményeim változnak, de a többiek ugyanúgy szívnak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!