Megérné-e itt hagni a mostani munkahelyemet, és kimenni Angliába?
23 éves vagyok,másfél éve dolgozok egy söröző-étteremben.
1 hét melo,1 hét pihi,így dolgozok a placcon,napi 13óra.
A fizu 90e,és mivel egyedül vagyok a helyen,a jatt is az enyém,ami havi 30e ft kb,a szabadságot kifizetik
Anykámmal,és két kisebb tesommal lakok,és így a lakhatás 'ingyen' van,anyám nem követelőzik a számlákba,de szoktam haza adni.
Szóval a fizum 3/4-e ígyis megmarad nekem,saját felhasználásra
Kint nem biztos,h ennyi részét meg tudnám tartani.
Ti kimennétek,és a biztosat bizonytalanra elcserélnétek?
itt van perspektívád? akkor maradj
ha nincs akkor menj ki, az élet minősége annyival jobb, hogy ha semmire se viszed még akkor is jobban fogod élvezni magát az életet, és ez számít
magyarország egy banánköztársaság lett, ahol pár senki kisajátította az országot és ellopják a közpénzt, nincs értelme maradni, nincs fejlődés
Aki teheti, menjen!
Ezt a rezsimet nem lesz könnyű kiűzni innen, mert rendkívül ostoba nép ám a magyar. Így aztán semmi jövőd itt.
Kérdezõ, még arról nem esett szó hogy az angol hogy megy neked?
Nem bántásból kérdem, csak gondolom megkérdezem, mivel mégsem magyarul beszélnek ott.
Koszi az eddigi valaszokat.
Angollal elboldogulok(en igy gondolom),ketszer voltam kint nyaralni 1-1 hetre es nem adtak el.
Nyilvan a kinti pincerkedes nem menne,de konyhanyelv menne...
120at keresel és két hétig csak lóbálod a lábad? Sok diplomásnak szarabb munkája van mint neked.
Én maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!