SmS-ben rúgtak ki munkahelyemről! Neked mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Nem tudom elérni a munkáltatómat minden hívást kinyom nem fogad foglalt ki van kapcsolva a telefon meg minden!
Nem indokolta miért nem volt semmi baj sem! 5 napot dolgoztam!
2014. nov. 6. 17:14
1/10 anonim válasza:
Ha próbaidőn voltál, akkor nem kell megindokolnia.Viszont ha hivatalos munkaszeződésed volt, akkor amíg nem írtad alá a kilépési papírodat, addig hivatalosan az alkalmazottjuk vagy. Szóval neki is jobb lenne ha személyesen is intéznétek a dolgokat.
2/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem volt papír! Én nem írtam alá semmit!
2014. nov. 6. 17:56
3/10 anonim válasza:
Jaj. Papír nélkül ne dolgozz. Ha nap végén a kezedbe adják a pénzt, akkor még azt mondom okés, mert legalább az aznapi fizud ki van adva. Így viszont soha többet ne állj munkába. Nem csak azért, mert a fizetés igen kérdéses, hanem azért is, mert munkahelyi baleset esetén mossák kezüket, menjél ahova akarsz, papíron te ott se voltál.
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy volt meghírdetve hogy bejelentett! amúgy 14 órás és elég veszélyes munka volt! De írta az sms-ben hogy kifizet!
2014. nov. 6. 20:41
5/10 anonim válasza:
Az lehet, hogy úgy hírdette meg, de ha nem írtál alá semmit, nem voltál bejelentve. Ezek után akármit csinálsz, nem tudod bizonyítani, hogy te ott dolgoztál.
6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem fizet akkor...lesz! De attól nem félek attól ő jobban fél! Lejáratom a céget az egész ország előtt megvannak a kapcsolataim!
2014. nov. 6. 21:33
7/10 anonim válasza:
HA kapcsolataid lennének, most nem itt siránkoznál :D
8/10 A kérdező kommentje:
Véleményt kérdeztem mert én felháborítónak tartom!
2014. nov. 7. 09:53
9/10 anonim válasza:
Ha írásba foglalt szerződést nem kapsz, akkor ne is állj be oda dolgozni, mert akkor megtehetik, hogy így rúgnak ki....Így még igazolni sem tudod, hogy ott dolgoztál..
10/10 A kérdező kommentje:
Kifizettek! 5 nap 30000 ft!
2014. nov. 24. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!