Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék még?

Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Jelenleg párommal élek az ő szüleinél Székesfehérváron.

Pestre járunk be,dolgozni,tanulni.

Pontosabban párom dolgozik,én csak suliba járok,de azt az iskolát nem szeretném befejezni,mert kényszerből,pontosabban az árvaellátás miatt járok oda.

Hosszú távon ezt nem tudnám űzni,hogy a semmiért tegyek meg napi 2x60 km-t.

Okosabb lenne elmenni dolgozni inkább?

(Szeptembertől egyetemre járnék)

Amíg nem találok munkát,addig ezeken felül(árvaellátás) mivel tudnék segíteni a páromnak?

2015. jan. 13. 10:35
 1/6 A kérdező kommentje:
A semmit úgy értem,hogy érdemben,amitôl előrébb lennék az életben, semmit nem tanulok,csinálok,ettől megőrülök(értem ezt munkára vagy tanulásra,mert szinte "fáj"hogy olyan helyen vagyok tanuló,amit el se szeretnék végezni,illetve dolgozni a szakmában)
2015. jan. 13. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen iskolába jársz? Mennyi van még vissza belőle?

Kezdj el most munkát keresni, hogy amire vége a sulinak már találj valamit.

2015. jan. 13. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Okj-s grafikus,de nekem nem jött be ez a számítás.
2015. jan. 13. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi van még vissza belőle?

Ha már elég sokat megcsináltál belőle, akkor ne hagyd abba, fejezd be, sose tudhatod, hogy a jövőben még mire lesz jó.

2015. jan. 13. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Most kezdtem szeptemberben. Szóval másfél,egy év.
2015. jan. 13. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért ide írattak be, ha annyira nincs kedved hozzá. Valami tehetség csak lehetett benned, ha felvettek egy grafikusi iskolába. (Számítógépes grafikus, vagyis tördelő? Az elég nehéz szakma lehet, de nagyon szép, régebben nyomdászok dolgoztak a könyvek előállításán. Szerintem pedig - mivel egyáltalán nem biztos, hogy felvesznek szeptembertől egyetemre - nem jó, ha valaki bármit is félbe hagy. Az a másfél év nem olyan hosszú idő, azt szépen fejezd be, még ha nem is fogsz ilyen grafikusként dolgozni, ezzel is tanultál valamit, és esetleg valamikor még hasznát veheted. Közben gondolkozhatsz azon, mi legyen a következő szakma, amit elsajátítasz.
2015. jan. 14. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!