Személyi edző vagy programozó?
Figyelt kérdés
Előnyök
Személyi edző:
- Izmos testalkat
- Tudod hogyan kell helyesen táplálkozni
- Egészséges életmód
- Emberekkel dolgozhatsz
- Kapcsolatépítés
Programozó:
- Jó fizetés
- Kreatív munkák
- Fizikailag nem megterhelő
- Jobb elhelyezkedési lehetőség
2015. jan. 12. 22:09
11/13 A kérdező kommentje:
Végiggondoltam, a személyi edző azért elég monoton. Nem szívesen csinálnám egész életemben ugyanazokat a gyakorlatokat, és nem is szívesen nézném, ahogy mások azokat csinálják. Inkább csak edzek majd hobbiként.
2015. jan. 13. 22:36
12/13 anonim válasza:
Egymást nem kizáró dolgok ezek. Én egyéni vállalkozóként dolgozom programozási projekteken és én osztom be az időmet. Dolgozok délelőtt, gondolok egyet, ebéd előtt elmegyek egyet gyúrni, ha jó idő van, akkor meg délután bringázni, nyáron strandra, este felé meg fogom a laptopot és folytatom a munkát :) Igaz, hogy nem 0-24-be emberekkel foglalkozok, de szerintem arra nincs is mindenkinek igénye, kapcsolatot építeni akkor is lehet. A sztereotípiákkal ellentétben nem kell sötétben a négy fal között pizzát majszolva a gép előtt ülni és semmi mást nem csinálni
13/13 anonim válasza:
Jézusom komolyan van aki ezt képes megkérdezni és nem egyértelmű? Amúgy meg nemtudom feltűnt-e, de ebben az országban minden 2. ember személyi edző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!