Olyan munkahelyet keresek, ahon nincsenek emberek, és nem kell emberekkel beszélni se. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 13:29
2/12 eNerdzsy válasza:
Éjjeli őr, szennyvíz telep karbantartó.
3/12 anonim válasza:
hullaházban takarító, igaz ott is vannak emberek, de 0% az esélye annak, h beszélned kellene velük.
4/12 anonim válasza:
Ilyen állás nem létezik, ugyanis alkalmazottként mindenhol lesz főnököd! Ha vállalkozó vagy, akkor meg a megrendeléseidből fogod a bevételedet előteremteni, ahhoz meg el kell tudni magad/tudásod/képességed más embereknek!
5/12 anonim válasza:
Távmunka, otthonról végezhető internetes meló. Ott maximum írásban vagy telefonon kell kapcsolatot tartani... ( nem tudom ez még belefér e abba hogy ennyit legalább beszélj valakivel).
Olyan meló nincs, ahol maximálisan kizárhatsz magad közeléből minden embert. Mindenhol van egy főnök, akivel kell hogy találkozz időközönként..
6/12 anonim válasza:
Ne félj az emberektől. Mindegyik hülye és mindegyiknek van valami agybaja, úgyhogy ártalmatlanok és ők ugyanúgy szoronganak az idegenektől.
7/12 A kérdező kommentje:
Írás jó volna, de azt a SEO-t nincs lehetőségem megtanulni.Eddig csak olyan hirdetést találtam ahova az kellett:(
2014. dec. 29. 13:54
8/12 A kérdező kommentje:
#6 ahogy itt olvasgatok más kérdéseket, én is azt veszem észre.
2014. dec. 29. 13:55
9/12 anonim válasza:
Kamionsofőr. Van hogy napokig nem tudok senkihez se szólni :( mondjuk nekem ez így nem jó, de neked bejöhet :)
10/12 anonim válasza:
Nem tudom,de az előzőek jókat írtak. Én is nagyon utálom az embereket az összes munkahelyemen utáltak,rosszak voltak a kapcsolataim. Én is olyan munkahelyet szeretnék ahol nem kell sokat kommunikálni az emberekkel. max csak egy kicsit. addig jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!