Igaz, hogy azok akik emberekkel foglalkoznak munkájuk során azok örökké emlékeznek a legelső "páciensükre"?
Figyelt kérdés
Gondolok itt kezdő orvos első betege, banki ügyintéző első ügyfelére, pincér/pincérnő első vendégére, stb. De gondolom értitek, tehát mondjuk tíz év múlva is fel tudják idézni ezt a pillanatot? És utólag visszanézve milyennek tartjátok ezt az alkalmat, tehát idegesek voltatok, bénáztatok, boldogok voltatok?2014. nov. 16. 19:02
1/6 anonim válasza:
Cáfolom! Masszőrként nem tudom megmondani, hogy az első fizető vendégem ki volt. Azt se tudom, hogy nő volt e vagy férfi.
2/6 anonim válasza:
Én napi szinten sok emberrel találkozom,de már lövésem nincs,ki volt az első,aki odajött hozzám a problémájával.Sőt,naponta annyi ember ,,nyávogását" hallgatom,hogy abszolút nem is emlékszem rájuk estére.
3/6 anonim válasza:
Én gyógypedagógus vagyok, egyéni és főleg kiscsoportos foglalkozásokat tartok gyerekeknek, de nem emlékszem az első gyerekemre. Meg mondjuk kérdés, hogy ki számít az elsőnek, az akivel diploma megszerzése után elsőre foglalkoztam, vagy akivel még az egyetemi gyakorlatom alatt foglalkoztam elsőre? De így sem tudnám pontosan megmondani, hogy ki volt az első...
4/6 anonim válasza:
Segítő szakmában dolgozom, 5 éve, emlékszem az elsőre, nem az alkalomra, csak a személyre, de azóta voltak esetek, melyekre sokkal élesebben emlékszem. Nagy általánosságban pedig valamennyire emlékszem, pedig több száz/ezres nagyságrend, ha nagyon megerőltetem magam még névre is. Vannak akikkel csak egyszer, vannak akikkel huzamosabb pedig foglalkoztam.
6/6 anonim válasza:
Orvostanhallgatóként nem úgy mész oda az "első" beteghez, hogy tessék itt van, gyógyítsd meg; hanem végigjártok kórtermeket, és beszéltek egy csomó beteggel, hogy érzi magát, miért került be stb. Nincs meg az indok, hogy az első találkozás emlékezetes legyen.
De ha már itt tartunk az első vérvételre sem emlékszem, mert volt egymás után 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!