Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Én úgy gondoltam hogy egy...

Lakatos bence kérdése:

Én úgy gondoltam hogy egy saját üzletet hozok létre de hogy?

Figyelt kérdés
Az én álmom hogy olyan üzletet hozok létre ahol DVD filmeket árulók (inkább szuperhős filmeket) és nem tudom hogyan intézem el ezeket, hogyan kezdjek neki??

2014. dec. 27. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel az ötlettel kb. 8 évet késtél. Már nem néznek az emberek lemezről filmet.
2014. dec. 27. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Felesleges!

Már mindent le lehet tölteni.Nagyon kevesen vesznek már filmet boltokból :D

2014. dec. 27. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyűjtesz egy valag pénzt. Megbízol valakit a cégalapítással, könyvvitellel, keresel egy üzlethelyiséget - ha javaslom, határozatlan időre béreld - utána boldogan működsz 1-2 hónapig és jöhet a végelszámolás vagy csődeljárás. Utána gondolkodsz miből élj, hazaköltözöl anyuciékhoz, vagy várod tovább a megváltást.

Én úgy gondolom, előbb legyen annyi sütnivalód és önállóságod, hogy a hogyannak és mikéntnek egyedül utána tudj járni, és nem ártana egy olyan ötlet se, ami nem egyértelműen kudarc.

2014. dec. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!