Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Arra gondoltam regényt írok....

Forever 18 kérdése:

Arra gondoltam regényt írok. értékelitek tízes skálán hogy milyen?!

Figyelt kérdés

Júni.11.

Reggel kissé morcosan ébredtem, nem aludtam túl jól az esti zuhi miatt ami még most is tart. Kint hűvös szél fújdogál és egyre jobban köhögök. Ez még egészen rendben is lenne, ha otthon lennék. Csak hát éppen az Elte által rendezett kiránduláson vagyok. Bakonybélen mondhatjuk úgy is hogy az Isten háta mögött. Nem a legkellemesebb vidéken megfázni ahol amúgy is hűvösebb van. De ki kell tartanom gyógyszer nélkül(jól van na, nem hoztam nem számítottam rá hogy ez lesz)sajnos tegnap jöttünk ezáltal vasárnapig maradunk. Bevallom életem leghosszabb és legrosszabb kirándulásának nézek elébe!:( Amikor felültem az ágyamban Dodó(Dorka csak becézzük)a mellettem lévő ágyból megszólalt:

-Miért horkoltál, sikítottál, hörögtél egész éjszaka?

-Dodó azt hittem, hogy te horkolsz hangosabban mindenkinél szóval nem szoktad hallani.... azaz te kilógtál Karesszel az éjszaka közepén?

a kilógás szóra Ada is felült az ágyban és szinte rá förmedt anélkül, hogy Dodó bármit mondott volna. Mondjuk egyértelmű volt hogy így történt.

-Dorka, tudtam, hogy nem tartozol azok csoportjába akik szívesen alszanak, de most első éjszaka értékelem is, mert nem kell hallgatnom a fuldoklásod... de hogy kilógsz? Tudom hogy van eszed, mert az Eltére különben nem vettek volna fel...de tudod hogy veszélyes, mert Szeles igazgató asszony megmondta hogy egyszer surranunk ki és húzunk haza! De csak most jöttünk nem akarok haza menni! Az én furfangos terveim és számolásaim nélkül nem szökhetünk meg nyugodtan. Világos?

-Igen Ada világos, de hallottuk hogy alszik tehát...

- Lehet Dorka,hogy hallottál valami szuszogást,de tudod miért nem biztos hogy ő az? Itt az ofő is.. szóval várjatok meg engem a hülye terveitekkel együtt!

-Hola csajok!-szólt Zsolti.

-Látod Ada ő is kicselezte Szelest!

-Dorka te fogd be, még biztos alszik, mert az emberek szoktak aludni is így könnyű kicselezni Szelest. Még csak 4 óra van.

Lépteket hallottunk a folyosón tudtuk, hogy Szeles az..

-Most hova bújsz?-kérdeztem Zsoltitól.

-Ajj,Iza, ne idegesíts már nem tom!-mondta nekem Zsolti...

Na eddig milyen :D

#könyv #regény #Szjg hasonló
2014. júl. 11. 15:02
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Bocsi a Kategória miatt nem ezt akartam írni csak hirtelen eszembe jutott! :D

Sztem jó lett értékeljetek!

2014. júl. 11. 15:05
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem tetszik,hülyeség az egész.
2014. júl. 11. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem tetszik mások véleménye nem kell megkérdezni senkit.

Ne küldj privátot mert nem érdekel,ahogy a bugyuta regényed sem amit csak te gondolsz annak mert ebből sosem lesz az.

2014. júl. 11. 15:24
 4/20 anonim válasza:
100%
aranyos de ez tényleg messze áll egy regénytől főleg a szóhasználat miatt is illetve nem elég gazdag a szókincsed sem olvass sokat akár hasonló témákban is illetve a googleal a neten tudsz találni online regényíró köröket ahol az emberek megosztják egymással rövid novelláikat és értékelik egymásnak de szokták hivatalos írók véleményezni sok sikert :)
2014. júl. 11. 15:27
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
Zagyva, érdektelen katyvasz az egész. Nem szól semmiről, arról nem is beszélve, hogy hemzseg a helyesírási hibáktól. Ez a véleményem róla.
2014. júl. 11. 15:29
 6/20 A kérdező kommentje:
Télleg ennyire szar? :c
2014. júl. 11. 15:32
 7/20 A kérdező kommentje:

A lehúzó energiáitok miatt nem lesz belőlem sikeres író!

Különben én se gondoltam komolyan.Mellesleg senki nem írt számokat amire először megkértelek titeket még a szövegértésetek is szar!

2014. júl. 11. 15:40
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
Az ötödik válaszoló vagyok. Én megértettem, hogy számokat is szeretnél, de gondoltam, a véleményem nagyrészt már árulkodik arról, hogy mit gondolok. De akkor tessék, végül is tényleg ezt kérted: 10/2
2014. júl. 11. 15:48
 9/20 anonim ***** válasza:
10/2
2014. júl. 11. 15:51
 10/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm egy embernek eljutott a tudatáig amit kértem csodás!

Egy kis igyekvéssel lehetek jó, majd utánanézek a neten ilyesmi. Majd akkor fogtok csodalkozni ha estleg az én könyvemet latjátok a könyvesboltban vagy tartjátok a kezetekben.

2014. júl. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!