Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha nem enged el a...

Mit tegyek ha nem enged el a főnököm es nem akar ki fizetni? Felmondás után

Figyelt kérdés
Pár hónapja dolgozom a kereskedelemben 2 órás bejelentésell napi 10 orat dolgozom szabadnap nincs.kozoltem hogy felmondok erre a valasz annyi volt hogy van felmondási idő meg hogy indokolják miert akarok elmenni.nem biztos hogy ki is fog fizetni mit tegyek hogy eljohesek par napnál tovább nem szeretnek maradni

2014. dec. 18. 08:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, nem akarok bunkó lenni meg személyeskedni, de miért kell ennyire butának lenni? Alapvető dolog lenne, hogy aláírt munkazserződés nélkül nem kezdünk el sehol dolgozni. Pláne nem olyan helyen, amiről messziről lerí, hogy valami bűzlik.

Attól, hogy ő csinált róla papírt, jogilag még smemi nincs elrendezve. Ha nincs rajta az aláírásod, semmit nem ér. Hivatalosan így ott sem dolgozol.

2014. dec. 18. 12:32
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se tehetsz, esetleg a főnököd jóindulatán múlik, hogy tudsz e vele egyezkedni, hogy valamennyit fizessen ki. Egyébként, ha feketén dolgozol mindig várd el a napi fizetést, anélkül ilyenbe ne menj bele, mert így jársz.
2014. dec. 18. 12:41
 23/32 A kérdező kommentje:
Mar Megoldódott de egyebkent a tb az el
2014. dec. 18. 12:57
 24/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom hogy mi lessz belőle :/
2014. dec. 18. 12:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

budapestfv-kh-mmszsz-mu@ommf.gov.hu

itt jelentsd fel!

Nekem sem volt szerződésem,13 órát dolgoztam egy nap,erre ígért napi 2 óra bejelentést.

Én csak egy heti pénzem buktam,de őt +b-ták másfél millióra!

2014. dec. 20. 06:51
 26/32 anonim ***** válasza:

Jellemző, hogy hova jutott a világ.

2 órás bejelentés!

Akkor már miért nem 1 órás, vagy 10 perces?

Akad épeszű törvényhozó, aki úgy képzeli, hogy létezik napi 2 órás munkakör? Minden áldott nap?

Nyilván nem - de úgy van vele, hogy inkább fizessen egy kevés aprópénzt adóba, mint hogy semmit.

Megalkuvás.

De a legszebb az, hogy még ezt sem kaptad meg, csak ígérte. Közben pedig 10 órát dolgozol.

2014. dec. 20. 17:51
 27/32 anonim válasza:
A maszek világban jó pár vállalkozó azt képzeli, hogy ők kiskirályok, akik mindent megtehetnek. És sajnos meg is tesznek mindent...
2014. dec. 23. 18:07
 28/32 anonim ***** válasza:
Sikerült eljönnöd? Megkaptad a pénzed?
2014. dec. 24. 12:07
 29/32 A kérdező kommentje:
Meg mindig ott vagyok
2014. dec. 26. 21:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Nagyon sok türelmed van, azt tanácsolom, ha megkapod a fizetésed másnap már ne menj be.
2014. dec. 27. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!