Mit tegyek ha nem enged el a főnököm es nem akar ki fizetni? Felmondás után
Már bocsánat, nem akarok bunkó lenni meg személyeskedni, de miért kell ennyire butának lenni? Alapvető dolog lenne, hogy aláírt munkazserződés nélkül nem kezdünk el sehol dolgozni. Pláne nem olyan helyen, amiről messziről lerí, hogy valami bűzlik.
Attól, hogy ő csinált róla papírt, jogilag még smemi nincs elrendezve. Ha nincs rajta az aláírásod, semmit nem ér. Hivatalosan így ott sem dolgozol.
budapestfv-kh-mmszsz-mu@ommf.gov.hu
itt jelentsd fel!
Nekem sem volt szerződésem,13 órát dolgoztam egy nap,erre ígért napi 2 óra bejelentést.
Én csak egy heti pénzem buktam,de őt +b-ták másfél millióra!
Jellemző, hogy hova jutott a világ.
2 órás bejelentés!
Akkor már miért nem 1 órás, vagy 10 perces?
Akad épeszű törvényhozó, aki úgy képzeli, hogy létezik napi 2 órás munkakör? Minden áldott nap?
Nyilván nem - de úgy van vele, hogy inkább fizessen egy kevés aprópénzt adóba, mint hogy semmit.
Megalkuvás.
De a legszebb az, hogy még ezt sem kaptad meg, csak ígérte. Közben pedig 10 órát dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!