Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek átverés vagy sem?

Fradnay kérdése:

Szerintetek átverés vagy sem?

Figyelt kérdés
Felgívott egy Clean Center nevű cég, hogy menjek be interjúra. Egy műszakos 8-tól 5-ig, minden hétköznap. Be van jegyezve a cég, minden kósernek tűnik. Azonban hétfőn és kedden próbanapot kellene dolgoznom, persze ingyen. Ráadásul nem fizetik a törvényben előírt 86%-os vasúti költségtérítést, pedig Budapesten kívül lakom. Gyanús nekem ez a dolog. Nektek mi a véleményetek?
2014. dec. 17. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi alapján hívtak fel?

Nekem a céginfó alapján korrektnek tűnik. Bár a mai világban sosem tudni. Illetve az, hogy 12 fős cégnek van bejegyezve kicsit gyanús. Mintha a próbaidős (nem bejelentett) dolgozókból élne a cég.

2014. dec. 17. 18:58
 2/2 anonim válasza:
100%
Ez a cég többszáz üzletnek szállít, de csak 12 ember vagy bejelentve. Abból élnek, hogy próbára hívnak be balekokat, mint én is voltam. Főleg ilyenkor év vége előtt szokták ezt csinálni! Jobban jársz mással!
2014. dec. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!