Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha az egyik kolléga...

Mit tegyek ha az egyik kolléga nőm kifogott?

Figyelt kérdés

Sajnos munkanélküli vagyok, de most ki közvetíttetek.

A helyi iskolában kell takarítani.

Egyre rosszabb menni dolgozni, hiszen az egyik ott dolgozó állandós takarítónő kollégám állandóan piszkál.

Mindent nekem mond, hogy ezt és azt csináljam meg, miközben én már teljesítettem a feladatom. Én egy másik állandóssal vagyok párban, és ő ezt nagyon jól tudja.

Viszont vannak kisebbségek, ez a kolléga nő nekik nem mer szólni, ez egy ősi törvény.

Nagyon aggaszt és gyomorideggel kelek és indulok dolgozni.

Már mondtam is neki hogy a FELETTESEM ( aki konkrétan nem ő) nem hiszem hogy felhatalmazta hogy nekem parancsolgasson, de majd meg kérdezem, na azóta nem beszélünk, de még inkább fenn hordja az orrát.

Már várom mikor robban épp a "bomba".

Ti mit tudtok tanácsolni hogy elviselhetőbb legyen?? Illetve gőzöm sincs hogy mit mondhatnék neki ami szép is, nem lesüllyedő, ami határozott is, nem épp túl bántó!...

2014. dec. 6. 21:35
 1/2 anonim válasza:
Ha kiderült, hogy neki semmi joga nincs hozzá, hogy parancsolgasson állj oda elé és mond meg neki,hogy te már azt megcsináltad vagy ha még nem akkor megfogod és ha nem tetszik megcsinálhatja ő. Te semmiféleképpen ne legyél a "csicskája" mert annál jobban fogja csinálni Ne idegeskedj,ha meg máshogy nem megy szard le... :D
2014. dec. 6. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Küldd el a francba, azért csicskáztat, mert hagyod magad.
2014. dec. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!