Ingadozó hangulatú kolléga, hogyan kezeljük?
Van egy munkatársam, akinek nagyon szélsőséges hangulatingadozásai vannak. Egyik nap jókat beszélgetünk, nevetgélünk, nagyon jól kijövünk, de aztán másnap meg már hozzá sem lehet szólni, écelődik, mintha nem is ő lenne... De van, hogy akár 1-2 óra alatt is átmegy egyik végletből a másikba. Éppen akkor, amikor már azt hiszem, hogy jó közöttünk a kapcsolat/hangulat, akkor mond vagy tesz valamit, amivel "elvágja" ezt a szálat, befordul, én meg inkább "menekülök" a szituációból. Hogyan lehet az ilyen kollégát kezelni, hogy ne legyenek kellemetlen helyzetek, konfliktusok?
Ha valakit érdekelnének a konkrét példák, hogy milyen helyzetekre gondolok, nyugodtan írjon rám privát üziben.
Én amióta dolgozom (10 éve), dolgoztam együtt jó pár ilyen emberrel.
Nem lehet velük mit kezdeni.
Már azon is gondolkodtam, hogy vajon velem van a gond, én válthatok ki emberekből bizonyos dolgokat, de nem, mert másokkal meg kijövök.
Bennem max annyi "hiba" van ezzel kapcsolatban, hogy nem hagyom magam.
Én 30 éves nő vagyok és főleg 1-1 idősebb kolleganővel van konfliktusom, egyszerűen az a bajuk, hogy nem tudják elfogadni a korukat meg hogy van náluk fiatalabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!