Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ajtóval szemben, vagy ajtónak...

Ajtóval szemben, vagy ajtónak háttal tennétek az asztalotok az irodában?

Figyelt kérdés

Jelenleg az ajtónak háttal ülök, ha megfordítanám és szemben lennék: látom ki jön be, ki megy el az ajtó előtt, nem zárom ki magam annyira a többiektől, nem kapnék gerincferdülést a hátranézegetéstől, nem látnak rá a monitoromra (mondjuk amúgy sincs időm netezgetni, de a főnök mégis megtalálja az időpontokat, amikor épp a privát postafiókom nézem meg.)

Háttal: aki elmegy az ajtóm előtt nem hisz feltétlenül "portásnak" - viszont így azt utálom ha meglepnek, vagy szótlanul állnak az ajtóban és talán várják hogy befejezzem amit csinálok és hátranézzek, én meg érzem a hátamon a tekintetüket -, a munkatársak nem hiszik azt hogy facebookozok mert látni mi van megnyitva, tudok nézelődni az ablakon és nem látják, ha hülye fejet vágok :)

+1: van egy másik gép ahová ad hoc jelleggel ülnek le kollégák, most egymás mellett vagyunk, ha átrendezném, kb. szemben lenne.

2014. dec. 4. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Evidens, hogy ne ülj háttal.
2014. dec. 4. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek abban, hogy ezt a hatalmas problémát egyedül, segítség nélkül is képes vagy megoldani. Drukkolok.
2014. dec. 4. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Valószínűleg megfordítom, kaptam pár új bútort így még az ok is kb. megvan, ne szólogassanak be hogy miért nem jó úgy ahogy az a felettes berendezte, aki már ott sincs.

Csak megbánni se szeretném, mert nem kevés cuccot kell megmozgatni és tuti senki nem fog segíteni - szóval a nehezét mindenképpen egyedül kell csinálnom, nem csak eldönteni...

2014. dec. 4. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ülj oldalt, úgy nem látni a monitorod, nem kell az ajtót bámulnod, de látod ha valaki arra jár.
2014. dec. 4. 23:20
 5/9 A felhasználó ***** válasza:
100%
Szemben. Úgy nem olyan feltűnő a gyors alt-tabolás.
2014. dec. 5. 16:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Oldalt nem tudok, lemértem és nem férnék be.
2014. dec. 5. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utálnék háttal lenni az ajtónak, szóval inkább nézzenek portásnak :)
2014. dec. 5. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges az ajtóval háttal ülni. Én csak akkor vagyok félig háttal, ha a gépen dolgozom, de mivel dolgozom, így nem figyelem, hogy ki jön-megy körülöttem. Így sokszor azt sem veszem észre, hogy egy kolléga ott áll mellettem. Néha megijedek... szóval lásd az ajtót!
2014. dec. 7. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem ajtónak háttal volt a székem egy 1x1 m-es helyiségben (kb mellékhelyiség méretű volt, nem túlzok) az előző melóhelyemen. EGyszerűen gyűlöltem, annyira megalázó volt, h mindenki a hátamnak beszélt, és sosem tudtam felkészülni, hogy ki fog jönni hozzám, mert ugye nem láttam a belépő embert. Igaz, sok ember lépéséről be tudtam azonosítani az illetőt, de ez hosszútávon nem volt egészséges, hogy full stresszben ülsz egész nap, még ha annyira nem is tűnik először annak. Átrendezésre vagy helyváltoztatásra esély nem volt.

Ehhez még hozzájött az egész napos ugatás, k.anyázás a hátam mögül (szó szerint), nem csoda, hogy menekültem.

2014. dec. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!