Mit mondanátok a főnöknek ha a novemberi fizut csak januárban adná oda, Karácsonyra semmi? És közölné: Aki nem spórolt egész évben a karácsonyra gondolva, az meg is érdemli, hogy nincs pénze!
Tehát: szerződés, benne: fizetés a tárgyhót követő hónap 10-ig.
Közölte a főnök már most: a decemberi fizu nem jön meg majd csak januárban. Valamikor.
Ja hogy közben jön a Karácsony és szar dolog az ünnepeknek nekimenni egy fillér nélkül és illenék a dolgozókat időben és szerződés szerint kifizetni?
Olyanokról hogy jutalom, különpénz amit szokás adni karácsonykor a dolgozóknak ne is beszéljünk itt soha nem volt és soha nem lesz ilyen.
De megmondta a tutit: Spóroltatok volna egész évben és akkor most lenne pénzetek Karácsonyra!
Aztán megérezhette a levegőben lógó feszültséget és villámgyorsan bepattant a cég által laza 5 milláért frissen vásárolt kocsiba (amivel CSAK céges ügyeket intéz nyilván, pl. hétvégén bécsi kiruccanás a kis családdal vásárolgatni…) és elhúzott.
(Jól tette hogy elhúzott, mert a fogbeültetés az tényleg drága dolog és ami a fogsorából maradt volna azzal egy fogorvos se tudott volna mit kezdeni)
Na most ki mit szól ehhez?
Minimálbéres dolgozók, 6 órára bejelentve, 8-10-12 órás munkanapokkal (mikor hogy) és közlik: fizetés majd.. valamikor. Karácsony, ünnepek? És?
Igen, így van.
Egy tollvonással utcára tehet aztán rohangálhatok a bíróságra aztán vagy lesz vmi vagy nem.
Csődöt jelent a cég megszűnik jogutód nélkül, aztán nyílik uott uolyan cég csak nem Alma lesz a neve hanem KÖrte.
Az ítélettel meg törölhetem a valagam, mert az az Almával szemben lenne érvényesíthető, de az megszűnt.
>>>mindent megtehetnek, mert fél tőlük a munkavállaló!
a cég a [link] oldalon már egy csomó ügy kapcsán eleve fenn van
a cégvezető jelenleg is adóhatósági eljárás és X egyéáb hatósági eljárás alatt áll
ja a cégvezetőnek ez a 14. cége
2001-óta
az jó lenne de arra kíváncsi lennék mit szólnál ha megtenném aztán közölném a rendőröknek tőled hallottam (tegyük fel ez nem egy anonim fórum lenne)
vajon vállalnád hogy igen, én mondtam?
Hagyjuk már. Pistike óvoda 5 éves szint.
Mellesleg: te szívatod őt?????
Tévedés.
Ő szívat téged szarrá.
6 órás bejelentés, 8-10-12 óra munka, túlóra nuku, hétvégén különmunka egy fillér nélkül-még te szívatod őt azt hiszed? Hát röhög a pofádba miközben mimimálbérért 12 órázol meg hétvégézel neki.
aztan ha lecsereli akkor ujra
Hat mert egy idiota vagy baratom. :D es veled megteheti.. Es mivel ilyen nyomorek vagy meg is teszi. De ha neked ez jo... Igazabol nem tudom milyen valaszt vartal volna.
Erdekes engem miert nem szopat a munkaltatom??? Mert nagyon is tudja h o is fugg tolem, es nelkulem megba szhatja az uzletet. Illetve nem csicsukol be neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!