Miért lett Ennyire felkapott az informatika szak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 22:09
1/19 anonim válasza:
mert egyre többen lógnak egész nap az interneten, és a munkahelyükön is legszívesebben ezt tennék
2/19 anonim válasza:
tehát aki informatikus, az egész nap a neten lóg? minden szakmabeli, aki bármilyen informatikai területen dolgozik?
3/19 anonim válasza:
nem mind, de informatikusból közel sincs annyira szükség mint amennyit képeznek (a legtöbb nem is tud a szakmájában elhelyezkedni)
4/19 anonim válasza:
na ne viccelj. programozókból/szoftvermérnökökből jelenleg leginkább hiány van (főleg a jobbakból persze).
5/19 anonim válasza:
persze... szerintem inkább túltengés van (gondolom azért írod ezt mert te is informatikus vagy, így nem vitatkozom tovább :)
6/19 anonim válasza:
bocs, hogy tisztában vagyok vele, hogy mennyi ideig tart most egy cégnek jó szakembert találnia Budapesten vagy akár másik közeli fővárosban. de te nyilván jobban tudod.
7/19 anonim válasza:
persze... de én nem a JÓ szakemberekről beszéltem hanem általában az informatikusokról
jó szakemberből elég sok helyen hiány van főleg M.o-n
8/19 anonim válasza:
arról fogalmam sincs, hogy az informatika más területein mi a helyzet, lehet, hogy ott túlkínálat van. csak azt tudom, hogy jól fizető meló + jónevű cég + viszonylag magas, de teljesíthető elvárások = nem ritkán 3-6 hónap, hogy egy pozíciót sikerüljön betölteni.
9/19 anonim válasza:
Mert hiány van belőlük. Jó a fizetés, 240,000ft-tól kezdődik és minél jobb vagy annál több.
Hozzánk suliba jött egy informatikai cég és azt mondták jelenleg 10,000 betöltetlen informatikus állás van magyarországon.
10/19 anonim válasza:
szinte minden 2. fiú ilyen szakra akar járni, én se nagyon értem hogy miért ilyen felkapott
elképzelni sem tudnám, hogy informatikusként dolgozzak annak ellenére hogy jó vagyok matekból, utálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!