Mit lehet tenni a közös kávézások ellen?
Az a baj, hogy 2 hete vagyok új munkahelyen.
A beilleszkedéssel nem volt annyira gondom, próbáltam lavírozni, barátkozni stb. Itt az a szokás, hogy mindennap kimegyünk kávézni automatához vagy beülünk egy kávéra ebédidőben és mindennap egy valaki fizeti az összes kávét. 6-an vagyunk, de ugye 6 személynek a kávé ha beülünk 1200 vagy a fölött, automatánál is 900-1000Ft. Én őszintén megmondom nekem ez sok, minden 6. napon ennyit elcseszni csak kávéra.
fizetni kell a kávéért?
te nagyon gagyi helyen dolgozol...válts!
Egyébként én sem értem, hogy itt mi a probléma. Felnőtt emberek vagytok, nem? A leírásod alapján olyan, mintha óvodában dolgoznál :D Már bocsi.
Mert mi ez, hogy ha nem mész bele a hülyeségükbe, kiközösítenek?
Mondd meg, hogy nem kávézol, és kész. Vigyél valami más italt, ülj be velük, de te ne vegyél részt a szokásukban. Ha ezen megsértődnek 20-30 éves emberek, akkor most mit tudj cisnálni :D Ha ilyen nyomik, akkor ilyenek, ez van. Én nem keresném ilyen emberek kegyeit.
Egyébként pedig túl van ez a dolog parázva. Viselkedj felnőttesen, legyen tartásod.
Köszönöm szépen!
Ti nagyon jó helyen dolgozhattok, nem tudjátok milyenek tudnak lenni a női kolléganők. Ők tipikusan sajnos ez a kibeszélős, kiközösítős nők, akik ha megutálnak kiszekálnak. Sajnos hallottam ezt azt a többiektől, ők együtt vannak már nagyon régóta. Az új emberekkel nagyon kedvesek, de ha egyszer nincs az amit elterveztek vagy mást gondoltak kiszekálnak.
Nem a kávéval van bajom, de az, hogy minden héten ennyit kifizessek ez sok. Nekem is jólesik, de nem fér bele a keretbe, így is sok kiadásom van.
Jogosan sokallja a kérdezõ a 200 forintot egy kávéra, az én ex munkahelyemen 40 forint volt egy csésze minõségi kávé, aki naponta 3 csészével ivott is csak 120 forintot fizetett, nem 600-at a 200 forintos árral szemben. Nálatok az a gond hogy mindig mentek valahova kávézni, persze hogy sokkal többe kerül. Rendszeresítsetek egy kávéfõzõt a munkahelyen, közösen vegyétek meg a kávét, cukrot, édesítõt, habot, tudomisén még mit, ebédszünetben 5 perc alatt lefõl a kávé, és ennyi.
Dohányzásra kijelölt helynek is lennie kell, azt nem hiszem el hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!