Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik biciklivel jártok dolgozn...

Akik biciklivel jártok dolgozni, szakadó eső ellen hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés
Én tegnapelőtt úgy jártam, hogy egyik kezemmel a biciklikormányt fogtam, másikban az esernyőt, de alig bírtam tartani a kormányt úgy fújt a szél, az esernyőt is majdnem kicsavarta a kezemből, ráadásul így is eláztam, mert konkrétan vízszintesen esett az eső, nem függőlegesen :D Ti mit csináltok ilyen időben, hogy mentek munkába, ha a kocsi nem megoldott?
2014. okt. 23. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van egy esőkabátom ami nagyjából térdig ér és ilyen láthatósági mellény anyagból készült, egy sima teszkós vízálló nadrág és egy hosszúszárú bakancs, vízálló kesztyűk, simlis sisak, egy sima átlátszót sportszemüveg, egy símaszk és a munkahelyen egy váltásruha ha így is eláznék.

De a 20kilóméterre lévő gyárba járok, pár km-re bőven elég lenne egy térdig érő esőkabát is.

2014. okt. 24. 13:38
 12/12 anonim válasza:

esőkabát + esőnadrág + gumicsizma v kamásli

Esőkabátból nem az a ronda nejlonzsák, hanem Intersportban vettem olyat, ami légáteresztő stb.

De sok helyen lehet kapni sokfélét. Az esőnadrágot pedig rá kell húzni a nadrágra.

[link]

+ gumicsizma (cipőt viszem magammal) vagy kamásli

[link]

így felöltözve szép nyugisan kerekezek esőben is, száraz maradok :)

Amikor beáll a fagy már nem bicajozom

2014. okt. 31. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!