Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munkások! Ti agyban...

Gyári munkások! Ti agyban hogy lehet legyőzni azt a tudatot, hogy egy gyárban fogtok megmurdelni a monoton munka közben?

Figyelt kérdés
Én nagyon nem tudok megbarátkozni vele, pedig valszeg ez lesz. :(

2014. okt. 22. 06:18
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

5-ös: csak közben még a bnőm is baszogat, h miért nem vagyok ott vele, mert tőlem 200km-re lakik, de ha ott lennék, akkor meg tanárra nem lenne pénz, annyi költsége lenne. Rajta vagyok, de ha sokan húznak vissza, akkor még kevésbé megy az előrehaladás sajnos.

6-os: pár évbe én bele is bolondulnék sztem. Max. egy év, amit bírnék sztem. Államvizsga megvan, nyelv miatt szívtam meg, anélkül nem lehet dolgoznom, pedig lett volna lehetőség több is. :(

7-es: nem akarok főnök lenni, csak ne egy gép mellett dögöljek meg, már az is vmi, ha egy idiótával dolgozhatok, esküszöm az nem annyira rossz.

8-as: rajta vagyok, én is kikészítek vmi könyvet sztem a gép mellé.

9-es: gratulálok, szuper anyuka lehetsz

10-es: annyi fizu mellett más a szar meló

14-es: az jó, h te legalább bírod, mondjuk társakkal más a dolog, mi egyesével rohadunk a gépek mellett.

16-os: minden tisztelem azoké, akik ezt bírják, én tuti, h zakkant leszek még jobban, ha sokáig maradok, nem jó ez így, nálunk mindig emberhiány van, s először nem is értettem, de most már asszem értem, pedig nem olyan sok munka van a városunkban.

Köszi mindenkinek a válaszát, a gyk ez a része az egyik legjobb úgy nézem.

2014. okt. 22. 19:19
 22/32 A kérdező kommentje:
Ja, a másik baj, h totál agresszív lettem ettől az egésztől, mondjuk dobott rajta sokat, h az otthoni élet is sz**, ez is van másnál, vagy csak én hülyültem meg?
2014. okt. 22. 19:25
 23/32 anonim ***** válasza:
89%
Én is agresszív lettem, de ez inkább a brutális koránkelés miatt volt, és hogy kvázi 4 nap után már rám bízták az egész gépsort karbantartással és minden feladattal egyben. Hazaértem hullafáradtan, de az otthoni dolgokat is csinálni kellett, tehát mire mindennel végeztem, már ki is dőltem és hajnali 4-kor lehetett újra felkelni.
2014. okt. 22. 19:30
 24/32 anonim válasza:
100%
életemben egy hónapot dolgoztam gyárban. az egészben az a legrosszabb, hogy egész életemben tanultam, sportoltam, próbáltam jól viselkedni, megfelelni. és mikor kikerültem az életbe 50 éves alkoholistákkal voltam és vagyok azóta is egy légtérben. munkahelyeimen életemben egy értelmes szót nem tudtam váltani senkivel. mióta otthagytam a gyárat úgy 3 éve, egyik munkahelyről tengődök a másikhoz, mindig dolgozom valahol, nem tehetem meg hogy nem ugyanis egyedül lakok 2 éve, magam tartom fent. a munkahelyeket vagy én hagyom ott vagy kirúgnak mert nem megyek be kvázi akkor már kiléptem csak nem szólok. a munkát amit el kell végezni mindig próbálom perfectre megcsinálni, akármilyen sz*r is a fizetésem. nem a munkával van bajom. csak megőrít ez a tudat. annyira érzem hogy nem erre születtem meg, bocsánat nem akarom magam dicsérni, de a képességeim is messze meghaladják ezt a szintet. a pénzt nem szórom. de mikor fent tartok egy lakást, magamat, ha költök azt sportra költöm. minden hónapban épphogy marad valamennyim, pár ezrem. egyik (újgazdag) barátom mondta, hogy gyűjtsek össze 700k-t és rakjam le a kamion jogsit. ha egy hónapban marad 7k. akkor mennyi időbe telik egy falhoz vert lófacnak hogy jusson valahová az életében?? napi matek.
2014. okt. 23. 13:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

A "a kamion jogsi" jó ötlet.

A szomszédom is csak vegetált már majdnem elváltak. mikor kölcsönből letette a jogsit.

heti 5 napot dolgozik 240K nettó és minden hétvégén itthon van.

a házsasága is rendbe jött mert állandóan csak du.gnak mikor itthon van.

Ha külföldezne 400-500nettó között kapna. de az csak egyedülállóknak ajánlatot.

Vagy az asszony dug félre a pasi kezd el qrvázni

2014. okt. 23. 15:14
 26/32 A kérdező kommentje:
Én már nagyon külföldön agyalok, inkább egy gazdag országban haljak meg szar munka közben, mint itthon. S a nyelvet előbb-utóbb megtanulnám. Haverok nagyon jól beszélnek angolul, ők simán mennének, én is velük tartanék, ha nem kötne ide a bnőm. Mondjuk szinte tök mindegy, h 200km vagy 2000 sztem, de neki nagyon nem, így is alig talizunk, de ki lenne akadva totál, már amikor megemlítettem akkor is az volt jóformán. Sehogy se jó, vmit be kell áldozni.
2014. okt. 23. 16:08
 27/32 bamboochatheone ***** válasza:
Úgy látom hogy a kérdezőnek nagyon megy a rinyálás. Most ez nem jó, így nem tetszik, büdös a munka. Én is gyárba dolgozom de nincs vele bajom. Sajnos most ez van. Emellett fejlesztem magam, készülök a komolyabb munkákra. Emellett maszekolok is. Nem kell itt ennyire drasztikusan felfogni a dolgot. Melyik gyárban dolgozol? Mi a fő profilja?
2014. okt. 23. 20:11
 28/32 A kérdező kommentje:
utolsó: sztem tök lényegtelen sztem az neked, majd lesz vmi.
2014. okt. 24. 00:14
 29/32 bamboochatheone ***** válasza:
Úgy kíváncsi vagyok mire húzgálod ennyire a szádat. Légy szíves elég csak a cég neve.
2014. okt. 24. 00:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Laza munka, csak monoton, nem is ez a fő bajom most, hanem minden más kaki az életemben, bnőm, család..., s ettől minden mást sz**nak érzek. Amúgy rossz a fizu, de mihez képest igazából, s kb. senkinek érzem magam, de ez tényleg lényegtelen a többi mellett, azok most sokkal fontosabbak, h rosszul alakul minden más.
2014. okt. 25. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!