Gyári munkások! Ti agyban hogy lehet legyőzni azt a tudatot, hogy egy gyárban fogtok megmurdelni a monoton munka közben?
5-ös: csak közben még a bnőm is baszogat, h miért nem vagyok ott vele, mert tőlem 200km-re lakik, de ha ott lennék, akkor meg tanárra nem lenne pénz, annyi költsége lenne. Rajta vagyok, de ha sokan húznak vissza, akkor még kevésbé megy az előrehaladás sajnos.
6-os: pár évbe én bele is bolondulnék sztem. Max. egy év, amit bírnék sztem. Államvizsga megvan, nyelv miatt szívtam meg, anélkül nem lehet dolgoznom, pedig lett volna lehetőség több is. :(
7-es: nem akarok főnök lenni, csak ne egy gép mellett dögöljek meg, már az is vmi, ha egy idiótával dolgozhatok, esküszöm az nem annyira rossz.
8-as: rajta vagyok, én is kikészítek vmi könyvet sztem a gép mellé.
9-es: gratulálok, szuper anyuka lehetsz
10-es: annyi fizu mellett más a szar meló
14-es: az jó, h te legalább bírod, mondjuk társakkal más a dolog, mi egyesével rohadunk a gépek mellett.
16-os: minden tisztelem azoké, akik ezt bírják, én tuti, h zakkant leszek még jobban, ha sokáig maradok, nem jó ez így, nálunk mindig emberhiány van, s először nem is értettem, de most már asszem értem, pedig nem olyan sok munka van a városunkban.
Köszi mindenkinek a válaszát, a gyk ez a része az egyik legjobb úgy nézem.
A "a kamion jogsi" jó ötlet.
A szomszédom is csak vegetált már majdnem elváltak. mikor kölcsönből letette a jogsit.
heti 5 napot dolgozik 240K nettó és minden hétvégén itthon van.
a házsasága is rendbe jött mert állandóan csak du.gnak mikor itthon van.
Ha külföldezne 400-500nettó között kapna. de az csak egyedülállóknak ajánlatot.
Vagy az asszony dug félre a pasi kezd el qrvázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!