Gyári munkások! Ti agyban hogy lehet legyőzni azt a tudatot, hogy egy gyárban fogtok megmurdelni a monoton munka közben?
na jó 350K nettóért én is csinálnám ugyanazt napi 8 órában életfogytig.
De szalag mellet 80-120K keresnek az emberek.
Ember, szedd össze magad és tedd le azt a nyelvvizsgát. Igazából én még olyannal nem találkoztam, hogy valaki ne tudta volna megcsinálni előbb-utóbb. Csak az, aki feladja, annak tényleg nincs esélye. De ha tényleg akarod, menni fog.
Ha eljutottál a diploma végéig, elég hülye vagy, ha nem fejezed be, már bocs, teljesen elpocsékoltál rá nem tudom, hány évet... Meg is érdemled, ha egy szalag mellet murdelsz meg..
Ha mást nem, csináld meg az eszperantót, egy haverom azt csinálta, és megadták rá neki a nyelvvizsgát. Nézz utána, hogy nálad elfogadják-e. Az eszperantót pár hónap alatt meg lehet úgy tanulni, hogy nyelvvizsgázz belőle középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!