Kiraktak az utcára a közmunkások közé, nagyon félek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig az irodán voltam, az ügyfélszolgálaton, de aztán csináltam pár kisebb gondot, amik önhibámból történtek. Kiraktak egy utcai brigádba, mi szerint nem vagyok alkalmas irodai munkára. Holnap kezdek, de félek, hogy ezek már az első nap szívatni meg csicskáztatni fognak.2014. okt. 21. 08:47
11/18 anonim válasza:
Általában nem szeretik akik fentről jönnek, ha romák akkor plusz 1 pont nekik, ráadásul szerintem lenézed őket. Ha észreveszik akkor annyi neked. Vazelint mindenesetre készíts be...
:)
12/18 A kérdező kommentje:
Úristen, engem ezek megölnek. Jézusom, mit csináljak ha csicskáztatni fognak? Szóljak a polgármesternek?
2014. okt. 21. 21:39
13/18 anonim válasza:
Esküszöm ez egy troll. Te szórakozol velünk? Egyre inkább ez az érzésem.
14/18 anonim válasza:
13-as, ha jól értelmezem, amit leírtál totálisan igazat adok!
16/18 anonim válasza:
Mielött reggel felvennéd a munkát beszéld meg a csoportvezetővel hogy tegyenek egy normális csapatba. Ha ez nem érdekli a csoportvezetőt akkor vennikell egy gázsprait én is voltam közmukán és sajnos nem mindig tudnak viselkedni. A magyar cigány ellentét ment mindig én nem foglalkoztam velük. Amikor megált vagy egésznap döglött a csapat én megcsináltam a rám bizott munkát és mindig annyit mondtak hogy kicsi pénz kicsi munka. Én erre annyit mondtam hogy nem lustálkodni vagyunk itt hanem azért hogy pénzt keressünk.
17/18 anonim válasza:
3 évet gondolkodtál a válaszon, te 16-os?!
18/18 anonim válasza:
Nem 3 évet gondolkoztam, hanem 4 évig dolgoztam a közmunkán. És tisztelet a kivételnek. A városban a 20 csapatból mindössze a negyede dolgozott rendesen. Mindig tisztességesen elvégeztem a rám bízott munkát, A milliomos polgármester nagyot tojik a város helyzetére (munkanélküliség, városon belüli ellentétek). Amúgy nemcsak nekem van ilyen véleményem. Szerinted az normális dolog hogy bent a telephelyen (esőzés, havazás) esetén, nem jönnek ki az emberek egy nással, mindig ugyanazok veszekebnek, másoknak pedig elég idegesítő az ilyen veszekedés aminek semmi értelme nincs. Mert délután 4 óránál hamarabb nem lehet hazamenni rögtön mendják a csoportvezetők hogy nem lógni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!