Kiraktak az utcára a közmunkások közé, nagyon félek. Mit csináljak?
Miért ők nem olyan emberek mint te ??
Az ilyen még is érdemli ezt
. Ó irodán vagy de kozmunkás ez is azért van mert a szerencse elkerül mert ilyen vagy .ég is erdemled !
Te, én is majdnem lettem közmunkás. Kiadónak voltam vezető munkatársa, előtte fotós. Van egy táskányi bizonyítványom. Elvitte a válság a munkahelyemet, de ettől még nem fogok senkit sem kirabolni, vagy megerőszakolni. Szóval ez a közmunkásoktól félek marhaság.
Ha jól értem, nem büntetőtáborban vagy, nem börtönből jársz ki dolgozni. Mondj fel, ha neked ez nem megfelelő munka. Nem kényszer. Örülj annak, hogy az előzmények után nem kirúgtak, hanem próbálnak valami munkát találni neked.
Egyébként hidd el, a cigány is ember. Ha róluk van szó. Ez nem derül ki. Ha emberi hangot használsz velük szemben, normális vagy, emberségesen szólsz hozzájuk, akkor nem fognak kicseszni veled. Ellenőrizni kell őket, munkát kiosztani? Azt is lehet úgy, hogy szigorú legyél, de humánus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!