Buzgómócsingok veszélyt jelenthetnek a munkahelyen a cégre, a kollégákra és a főnökre?
11 óriási tévedésben vagy. Ugyanis a "buzgómócsingok" sosem nyaliznak senkinek. Ezt mindig meghagyják a semmire kellőknek, akik a semmi munkájukat próbálják nyalizással kompenzálni, ha már kirivóan nagy a két egyed teljesitménye és munkája közötti különbség:)
Nerm véletlenül itt irogat a semmirekellő, mert bent tisztában van azzal, hogy ha mégjobban utána kotornának, bizony bizony több is kiderülne róla-mint szeretné.
Igaza van az előzőnek!! Dolgoztam egy helyen, ahol 110%-ot nyújtottam, sokszor még a szüneteket is végigdolgoztam, mert féltem, hogy elveszítem a munkám, ha nagyon lazán veszem a dolgokat. Aztán végül ez lett a vesztem. A vezetőség meg volt elégedve a munkámmal, többször is megdicsértek, hogy gyorsan és jól dolgozom. De a munkatársak nem kedveltek, mert én tényleg melóztam, ahelyett hogy velük beszélgettem volna kint kávészünetben, sőt ők még munkaidőben is kilógtak 5-10 percre cigizni, amikor nem volt bent a főnök, hogy addig se kelljen dolgozni. Én ezt nem tettem szóvá egyszer sem senkinek, de nem is éltem ezzel a lehetőséggel. Erre én is le lettem írva buzgómócsingnak, és az egyik munkatársam, aki egyébként pont a legkevesebbet dolgozta (!) viszont folyamatosan járt a szája és nyalizott a főnöknek, elkezdett a hátam mögött fúrni a főnöknél. És annak ellenére, hogy a munkámmal minden 100% rendben volt, elküldtek a cégtől.
Úgy vettem észre, hogy minden munkahelyen jobban szeretik az olyan munkaerőt, aki folyamatosan dumál, ahelyett, hogy dolgozna. Aki csendben, rendben végzi a munkáját, azt nem szeretik, akkor sem, ha jól csinálja, amit csinál. :(
A következő munkahelyemen most már szerintem én is lusta leszek és végigdumálom a munkaidőt, hátha akkor én leszek a legnépszerűbb munkatárs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!