Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Buzgómócsingok veszélyt...

Buzgómócsingok veszélyt jelenthetnek a munkahelyen a cégre, a kollégákra és a főnökre?

Figyelt kérdés

2014. okt. 17. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szeretem a ,,buzgómócsingokat",mert az ilyenek a munkatársaik kárára szoktak nyalizni ,,benyalni" a főnöknek,rendszerint az ilyenek megfúrják rendes,normális munkatársukat.Az ilyen buzgómócsingok nem gerincesek,kimondottan rosszul vagyok az ilyen alattomos embertípustól.
2014. okt. 23. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

11 óriási tévedésben vagy. Ugyanis a "buzgómócsingok" sosem nyaliznak senkinek. Ezt mindig meghagyják a semmire kellőknek, akik a semmi munkájukat próbálják nyalizással kompenzálni, ha már kirivóan nagy a két egyed teljesitménye és munkája közötti különbség:)

Nerm véletlenül itt irogat a semmirekellő, mert bent tisztában van azzal, hogy ha mégjobban utána kotornának, bizony bizony több is kiderülne róla-mint szeretné.

2014. okt. 23. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek!! Dolgoztam egy helyen, ahol 110%-ot nyújtottam, sokszor még a szüneteket is végigdolgoztam, mert féltem, hogy elveszítem a munkám, ha nagyon lazán veszem a dolgokat. Aztán végül ez lett a vesztem. A vezetőség meg volt elégedve a munkámmal, többször is megdicsértek, hogy gyorsan és jól dolgozom. De a munkatársak nem kedveltek, mert én tényleg melóztam, ahelyett hogy velük beszélgettem volna kint kávészünetben, sőt ők még munkaidőben is kilógtak 5-10 percre cigizni, amikor nem volt bent a főnök, hogy addig se kelljen dolgozni. Én ezt nem tettem szóvá egyszer sem senkinek, de nem is éltem ezzel a lehetőséggel. Erre én is le lettem írva buzgómócsingnak, és az egyik munkatársam, aki egyébként pont a legkevesebbet dolgozta (!) viszont folyamatosan járt a szája és nyalizott a főnöknek, elkezdett a hátam mögött fúrni a főnöknél. És annak ellenére, hogy a munkámmal minden 100% rendben volt, elküldtek a cégtől.

Úgy vettem észre, hogy minden munkahelyen jobban szeretik az olyan munkaerőt, aki folyamatosan dumál, ahelyett, hogy dolgozna. Aki csendben, rendben végzi a munkáját, azt nem szeretik, akkor sem, ha jól csinálja, amit csinál. :(

A következő munkahelyemen most már szerintem én is lusta leszek és végigdumálom a munkaidőt, hátha akkor én leszek a legnépszerűbb munkatárs!

2014. nov. 1. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mindig rövid úton leépítettem a besúgókat, vagy strébereket. Megmondtam, figyelj, ez a része engem nem érdekel. Mégis mindig tudtam, ki az, aki jól és mebízhatóan dolgozik és ki az akire nem lehet támaszkodni. Ez fontos volt, mert előfordultak tecnikai malőrök, olyankor akár félnapokra is leállt a termelés. Ilyen esetekben tudni kellett, ki az, akire minden körülmények között számíthatok, és kik a szájhősök.
2014. nov. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!