Mit jelenthetnek ezek a dolgok?
Van egy munkatársam. Mindketten párkapcsolatban élünk, viszont észrevettem néhány furcsaságot... pl:
sokat szemezünk akaratlanul, megérintjük egymást (ő engem többször), cukkol engem, ilyesmi.. szinte flört szaga van ennek az egésznek.. vajon mi most bejövünk egymásnak? tehát ezek a dolgok arra utalnak? Fura mert kapcsolatban vagyunk és most el vagyok bizonytalanodva.. középkoru létemre nem tudom hova tenni...
Előfordul életünk folyamán, ha párkapcsolatban vagyunk hogy megtetszik valaki vonzódunk hozzá, ez teljesen természetes dolog. Ez nem egyenlő azzal, hogy megcsaljuk a párunkat. Szinte mindenki érez ilyet, és a többség így se hagyná el a partnerét szóval nem kell aggódnod. Abban az esetben ha nagyon közelinek érzed őt azt javaslom hogy utasítsd el, mert nem lenne hosszú jövőtök, mert valószínű melletted is megtenné ugyanezt.
Röviden szabj határokat, ha túllépni, szólj neki, hogy kérlek ez nekem már intimszféra. Ezen senki se szokott megsértődni. Ne aggódd túl a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!