Ti mit tennétek, ha untatna az ülőmunka?
Az ülőmunkám egy irodában rettenetesen untat. Híztam is az utóbbi 1 évben mióta itt dolgozom, igaz a mozgásra se szántam időt. A légkör is mérgező, a főnök elviselhetetlen.
Én jobban szeretnék aktív munkahelyen dolgozni, ahol menni kell és csinálni. Itt szabadidő eltöltéssel kapcsolatos munkavégzésre gondolok. Ilyen területen szeretnék dolgozni. Mit tanácsolnátok? Milyen állásokra kéne jelentkeznem?
Nem tudom, hogy milyen szférában és beosztásban dolgozol, de elmehetsz területi képviselőnek vagy valamilyen cég ügynökének (pl orvoslátogató, vagy biztosítási ügynök)
Azért sokan összetennék a két kezüket, ha az lenne a legnagyobb bajuk, hogy irodai munkát végeznek.
Ami még eszembe jutott, hogy végezz el valamilyen okj-s képzést, legyél virágkötő, betegápoló vagy bármi mi, amihez nem kell irodában csücsülnöd.
Tudom miről beszélsz, bár én egy kissé másképp látom a dolgokat. Lehet, amiatt, mert nekem előtte sokáig nem volt főállású munkám. Érdekes, hogy nekem pont az adott erőt, hogy lefogyjak, mert előtte sosem ültem le a tanári asztalhoz, folyton mászkáltam, jöttem-mentem, s mivel kényelmetlen volt a sok ülés, ezért elmentem edzőterembe, hogy mozogjak. Sok jótékony hatása van a mozgásnak, a sportnak, s ezek közül csak az egyik a súlyvesztés.
Vannak jó dolgok a napjaimban (segíthetek a kollégáimnak, beleláthatok egyes munkafolyamatokba stb.), de a munka, amelyet végzek nem jelent kihívást. Szinte rutinból végzem. Viszont megfizetik és maga a légkör, a cég, a főnök normális, sokan összetennék a kezüket, ha ilyen helyen dolgoznának. Az pedig, hogy vannak nehéz emberek, helyzetek... mindenhol vannak. Olyan nincs, hogy minden szuper! Főnök pedig mindenhol van.
Inkább próbáld meg a fennmaradó szabadidődet hasznosan tölteni. Vállalj önkéntes tevékenységet, élj a hobbijaidnak, ragadd meg a lehetőségeket. Ha pedig mindenképp menni szeretnél, akkor neked kell megtalálni azokat a forrásokat, melyek kiteljesítenek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!