Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek, ha untatna...

Ti mit tennétek, ha untatna az ülőmunka?

Figyelt kérdés

Az ülőmunkám egy irodában rettenetesen untat. Híztam is az utóbbi 1 évben mióta itt dolgozom, igaz a mozgásra se szántam időt. A légkör is mérgező, a főnök elviselhetetlen.

Én jobban szeretnék aktív munkahelyen dolgozni, ahol menni kell és csinálni. Itt szabadidő eltöltéssel kapcsolatos munkavégzésre gondolok. Ilyen területen szeretnék dolgozni. Mit tanácsolnátok? Milyen állásokra kéne jelentkeznem?

#ülőmunka #unalom #aktív munkavégzés
2014. okt. 17. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy milyen szférában és beosztásban dolgozol, de elmehetsz területi képviselőnek vagy valamilyen cég ügynökének (pl orvoslátogató, vagy biztosítási ügynök)

Azért sokan összetennék a két kezüket, ha az lenne a legnagyobb bajuk, hogy irodai munkát végeznek.

Ami még eszembe jutott, hogy végezz el valamilyen okj-s képzést, legyél virágkötő, betegápoló vagy bármi mi, amihez nem kell irodában csücsülnöd.

2014. okt. 17. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
pincérként futhatsz eleget ha gondolod
2014. okt. 18. 12:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a legnagyobb bajom, hanem hogy asszisztens beosztában dolgozom, és kb egy kis csicskának néznek... Meg a főnök nagyon elviselhetetlenné teszi a légkört, aki tud menekül erről a munkahelyről... De akinek kell a pénz és még nem talál másik munkát az kénytelen elviselni ezt
2014. okt. 19. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Tudom miről beszélsz, bár én egy kissé másképp látom a dolgokat. Lehet, amiatt, mert nekem előtte sokáig nem volt főállású munkám. Érdekes, hogy nekem pont az adott erőt, hogy lefogyjak, mert előtte sosem ültem le a tanári asztalhoz, folyton mászkáltam, jöttem-mentem, s mivel kényelmetlen volt a sok ülés, ezért elmentem edzőterembe, hogy mozogjak. Sok jótékony hatása van a mozgásnak, a sportnak, s ezek közül csak az egyik a súlyvesztés.

Vannak jó dolgok a napjaimban (segíthetek a kollégáimnak, beleláthatok egyes munkafolyamatokba stb.), de a munka, amelyet végzek nem jelent kihívást. Szinte rutinból végzem. Viszont megfizetik és maga a légkör, a cég, a főnök normális, sokan összetennék a kezüket, ha ilyen helyen dolgoznának. Az pedig, hogy vannak nehéz emberek, helyzetek... mindenhol vannak. Olyan nincs, hogy minden szuper! Főnök pedig mindenhol van.

Inkább próbáld meg a fennmaradó szabadidődet hasznosan tölteni. Vállalj önkéntes tevékenységet, élj a hobbijaidnak, ragadd meg a lehetőségeket. Ha pedig mindenképp menni szeretnél, akkor neked kell megtalálni azokat a forrásokat, melyek kiteljesítenek.

Sok sikert!

2014. okt. 19. 19:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
2014. okt. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!