Ti mit tennétek, ha untatna az ülőmunka?
Figyelt kérdés
Az ülőmunkám egy irodában rettenetesen untat. Híztam is az utóbbi 1 évben mióta itt dolgozom, igaz a mozgásra se szántam időt. A légkör is mérgező, a főnök elviselhetetlen.
Én jobban szeretnék aktív munkahelyen dolgozni, ahol menni kell és csinálni. Itt szabadidő eltöltéssel kapcsolatos munkavégzésre gondolok. Ilyen területen szeretnék dolgozni. Mit tanácsolnátok? Milyen állásokra kéne jelentkeznem?
2014. okt. 17. 13:50
2/15 A kérdező kommentje:
de én inkább aktív, mindig menni és mozogni ember voltam, nem köt le egyáltalán, akár állva végzem akár ülve
2014. okt. 17. 13:56
3/15 anonim válasza:
Akkor csinálj közben guggolásokat:)
4/15 A kérdező kommentje:
De attól még nem lesz izgalmas, ugyan úgy monoton lesz maga a munka. Meg a többiek az irodában kicsit se néznének rám furcsán. :D
2014. okt. 17. 14:01
5/15 anonim válasza:
Csinálj közbe edzéseket, én konkrétan lenyomom mellette az edzésem súlyzókkal
6/15 A kérdező kommentje:
És nem néznek rád ferde szemmel?
A lényege a dolognak, hogy én mindenképp váltani szeretnék, csak nem tudom, milyen munkakörben lehetne valami izgalmasat csinálni.
2014. okt. 17. 14:04
7/15 anonim válasza:
Nincs körülöttem senki:D
Menj építő iparba ott elég változatos a munka és mozoghatsz is közbe:D
8/15 A kérdező kommentje:
De lány vagyok.
2014. okt. 17. 14:09
10/15 anonim válasza:
Menj el pl .vendéglátózni .. garantáltan örülni fogsz minden percnek ,mikor leülhetsz és megpihenhetsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!