Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek egy ilyen...

Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy iskolai menza, ahol van egy tálaló néni. Gyerekek állnak szépen sorban, jön egy igazán példamutató pedagógus és beelőz rögtön a sor elejére. Ha te volnál a tálaló, ráparancsolnál a tanárra a gyerekek előtt, hogy fáradjon a sor végére, vagy hagynád az egészet a francba?

A történet nem játszódott le a szemem láttára, teljesen kitalált, de bármikor bárhol megeshet és kíváncsi vagyok ti mit tennétek.

2014. okt. 13. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Négyszemközt mondanám a tanárnak.
2014. okt. 13. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a tanarok mindig a sor elejére állnak de ez nálunk ilyen ''alap'' dolog
2014. okt. 13. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is. Már-már szinte úgy viselkednek, mintha nekünk kötelességünk lenne előre engedni őket. Egyszer sajnos 2 másodperccel tovább álltam az evőeszközök előtt és már fújtatott a tanár.
2014. okt. 13. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig beálltak a tanárok a diákok elé, azt hittem, ez mindenütt így működik.
2014. okt. 13. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, fura helyzet. Egyrészt a gyerekek sokan vannak, ő meg gondolom össze akarja még készíteni a dolgait a következő órára, ha meg megvárná a sort, az óra 2. felére érne kb be. De a másik része meg, hogy elvileg példát kéne mutassanak. Szerintem kéne egy kis ablak, ahova ki van készítve az ő kajájuk. Vagy ha én tanár lennék tuti nem ennék a menzán, hát nem vagyok bolond, elég volt ameddig suliba jártam:D
2014. okt. 13. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy ezt az "össze akar készülni az órára" dolgot sosem vettem be. Ha az ember tart egy előadást, készüljön fel rá otthon. Ha rendben tartja a holmiát, akkor kaja után csak fel kell kapnia a tanári asztalról a cuccokat és kész. Amúgy meg ha igazán érti a szakmáját, akkor egy pár év után már csak minimális eszközre van szüksége, az sem azért hogy ő puskázzon, hanem, hogy a diákoknak szemléltessen. Nekem van egy tanárom, aki már évek óta fejből tart meg minden órát, soha nem hoz be magának könyvet és nem is kéri el tőlünk óra közben. Tehát úgy gondolom bőven ki tudnák állni a sort, ha nem volna nekik "megalázó leereszkedni a diákok szintjére" De ha ennyire irtóznak tőlünk, akkor nem értem miért mentek tanárnak.
2014. okt. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!