Mit tegyek ebben a helyzetben?
Ez felháborító!
Kérd ki a véleményét egy ügyvédnek (akár neten is, de személyesebb jobb). Hogy mi a leghelyesebb ebben az esetben. A tanácsért nem minden ügyvéd kér el pénzt és ha perre kerülne a sor, akkor már ő is jobban tud intézkedni.
Az ilyenekre nem szabad ráhagyni, mert ez aljasság, hogy visszaélnek a pozíciójukkal. Sok sikert!
Ui: Írd majd meg, hogy mit sikerült intézned! Szurkolok neked!
Ez már nagyon régen volt!
Engem is zaklatott a főnököm./ én 20 éves ő 55 éves / í Munkatársaim is tudtak róla és nem hagytak egyedül a szobában ha bejött. Sokan dolgoztunk és így meg tudtuk csinálni. A főnök nem hívott be a szobájába.
Kezdj el uj munkahelyet keresni.Ezek az alakok tisztaban vannak a helyzeti elonyukkel es nem adjak fel.En ketszer hagytam mar ott munkahelyet ilyen okbol kifolyolag.Masreszt ha nem eroszakoskodik,hanem csak szoban tesz ajanlatokat
,azzal meg csak torvenyt sem sert,hacsak a ceg szabalyzata nem tiltja az alkalmazottak kozotti viszonyt.
Hiaba mondanad,hogy leszbikus vagy,az en esetemben is tudta a fonok,hogy boldog hazassagban elek,gyermekunk is van,sot a ferjem "baratja" volt az illeto.Nyiltan elutasitottam,de csak a felmondas segitett.Attol feltem,mikor jon utanam a raktarba,vagy valahova ahol egyedul vagyok.Szerencsere egyebkent is csak atmeneti megoldaskent dolgoztam ott.
Ha csak munkatarsrol lenne szo,akkor egyszerubb a helyzet.Egyreszt nem kell udvariaskodni,masreszt jelentheted a fonoknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!