Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom, mennyire tartozik ebbe a témakörbe, de szeretném, ha minél többen írnátok, mert tényleg nem tudom mit csináljak.A lényeg, hogy nagy nehezen találtam munkát magamnak, fél évig nem sikerült, most lett tényleg nagyon jó, szeretem is csinálni, viszont a főnök rám hajtott. Folyton mondogatja, hogy így meg úgy, de ne szóljak senkinek, mert az neki nem lenne jó. Menjek fel hozzá, szexeljünk. Szerintem ez túl lép egy határt, ami nekem nem fér bele. Nem tudom mit csináljak, mert tényleg kell a pénz, nem bunkózhatok a főnökkel, de kikészít a lelki terror. Ti mit csinálnátok?

2014. márc. 1. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki, hogy ne haragudjon, de én leszbi vagyok és nem vonzanak a pasik.
2014. márc. 1. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Vedd föl legközelebb a telefonoddal. Aztán eldöntheted mihez kezdesz vele.
2014. márc. 1. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Az elsőnél jobb tanácsot én se tudok adni. Sajnos sanszos, hogyha zaklatásért feljelented, akkor ugrott az állás, ha meg így marad minden, azt nem nagyon lehet bírni. Ha meg mégis lefeküdnél vele, akkor is tudna zsarolni, stb.
2014. márc. 1. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Négyszemközt a melóhelyen elutasítanám, és nyomatékosítanám, hogy munkahelyen vagyunk, és nem kezdek kollégákkal, sem főnökkel. Eszembe nem jutna felmenni a pasihoz.
2014. márc. 1. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez felháborító!

Kérd ki a véleményét egy ügyvédnek (akár neten is, de személyesebb jobb). Hogy mi a leghelyesebb ebben az esetben. A tanácsért nem minden ügyvéd kér el pénzt és ha perre kerülne a sor, akkor már ő is jobban tud intézkedni.

Az ilyenekre nem szabad ráhagyni, mert ez aljasság, hogy visszaélnek a pozíciójukkal. Sok sikert!

Ui: Írd majd meg, hogy mit sikerült intézned! Szurkolok neked!

2014. márc. 1. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez már nagyon régen volt!

Engem is zaklatott a főnököm./ én 20 éves ő 55 éves / í Munkatársaim is tudtak róla és nem hagytak egyedül a szobában ha bejött. Sokan dolgoztunk és így meg tudtuk csinálni. A főnök nem hívott be a szobájába.

2014. márc. 1. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, igen már én sem hagyom hogy kettesben legyünk, kerülöm, bár kiküszöbölhetetlen, hogy néha beszéljek vele külön is. Megpróbálom tartani ezt a szintet, hátha jó lesz így. Bár ez a leszbi dolog nem is olyan rossz..
2014. márc. 1. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha leszbikusnak adod elő magad, azzal magadnak ártasz.
2014. márc. 2. 07:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Kezdj el uj munkahelyet keresni.Ezek az alakok tisztaban vannak a helyzeti elonyukkel es nem adjak fel.En ketszer hagytam mar ott munkahelyet ilyen okbol kifolyolag.Masreszt ha nem eroszakoskodik,hanem csak szoban tesz ajanlatokat

,azzal meg csak torvenyt sem sert,hacsak a ceg szabalyzata nem tiltja az alkalmazottak kozotti viszonyt.

Hiaba mondanad,hogy leszbikus vagy,az en esetemben is tudta a fonok,hogy boldog hazassagban elek,gyermekunk is van,sot a ferjem "baratja" volt az illeto.Nyiltan elutasitottam,de csak a felmondas segitett.Attol feltem,mikor jon utanam a raktarba,vagy valahova ahol egyedul vagyok.Szerencsere egyebkent is csak atmeneti megoldaskent dolgoztam ott.

Ha csak munkatarsrol lenne szo,akkor egyszerubb a helyzet.Egyreszt nem kell udvariaskodni,masreszt jelentheted a fonoknek.

2014. márc. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!