Ha egy munkahelyre elmegyek dolgozni melegként akkor mire számitsak vagy egyáltalán el kéne mondanom a főnökömnek és ha el akkor mikor mielött felvesznek vagy azután?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 21:06
11/14 MrPifta válasza:
én az elején csak nem mondtam semmit róla, de amikor szóba került, akkor nem tagadtam. Senki egy rossz szót sem szól, de biztos van, akinek nem tetszik.
12/14 anonim válasza:
nyugat európában ez a téma fel sem merül munkahelyen,hogy probléma lenne.uyganúgy hozod a barátodat/barátnődet a céges bulikra mint a hetero kollégáid,ha akarod kiteszed a képét az irósztalodra.és teljesen természetes,hogy megkérdezik,hogy hogy van a párod,hol voltatok a hétvégén,nyaraláson.
13/14 anonim válasza:
Minek ezt reklámozni? Dicsekedni vele. Meg felvállalás címen mindenkinek pofázni.Tartsd meg magadnak.
14/14 MrPifta válasza:
csak akkor, ha te sem mondod, hogy heteró vgy. Nem beszélhetsz a feleségről, a gyereke(i)dről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!