Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Havi nettó 170-ből meg lehet...

Havi nettó 170-ből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Egyedül élek, albérletet nem kell fizetni.

Most végeztem az egyetemmel, egyelőre csak ilyen pályakezdő állást találtam. Számolgattam és a kaja, utazás, edzés, szórakozás, italozás stb. épphogy kijön ennyiből.

2014. okt. 6. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kevesebből is simán ki lehet jönni. Örülj hogy napi 3 ezret tudsz kajára tölteni, más örül ha napi 1000-t tud.

Bulira én sokallom a 20 ezret, de te tudod. A kondibérlet is drága, de ha te ezt kihasználod, mert sokat jársz, akkor oké.

Nem bántásból meg provokálásból írom, de gondolom neked soha nem kellett nélkülöznöd. Próbálj ki egy hónapot úgy, hogy nem élsz nagy lábon, és meg fogod látni, hogy még félrerakni is tudtál. Kevesebbet költs bulira, próbálj kaján is spórolni, és meglátod marad pénzed hó végére.

2014. okt. 7. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Én a vőlegényemmel 160 körül jövök ki, de 40ezer fundamentát is fizetünk.

Bele fogsz jönni, hogy hogyan oszd be és minden rendben lesz.

Nálunk kicsit olcsóbb az élet, mert 5ezer a kondi (megyeszékhely, de mégis nagyon olcsó).

3ezerből már ketten kajálunk meg (ebből óvatosan még a csirkemelles edzős étrend is kijön).

Rezsi: 30

Bérletre nem költünk, helyette fenntartunk egy autót ennél többől.

A buli nálunk ennél jóval kevesebb, szinte semmi.

2014. okt. 7. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:

igen meg lehet élni.

Neked is közmunkázni kellene havi 50e-ért pár hónapig, és egyből megtanulnád, hogy mi a fontos!

2014. okt. 7. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyuszika nem bruttót akartál írni?

Amúgy én első munkahelyemen havi 66 ezer minimálbért kaptam kézhez plusz rájöttek a jutalékok, így kézhez kaptam 80 zer körül.

Második munkahelyemen 75 ezret kaptam kézhez.

Harmadik munkahelyemen 160 ezret kaptam kézhez.

---

Mindháromból meg lehet élni csak pl 101 ezer bruttó plusz jutalékoknál a legolcsóbb kaják - háztartási keksz, plusz nem kell tv, stb.

160-nál meg inkább teszek félre, de már nem koplalok mellé.

Minden pénzből meg lehet élni csak meg kell nézni mi fér bele a keretedbe és ha azokat veszed, választod, no problem.

2014. okt. 9. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán.
2014. okt. 11. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
130-ból élünk 4-en, azt hiszem 170-ből egyetlen embernek nem kellene gondot jelentenie, hogy meg tud-e élni.
2014. okt. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!