Nyári diákmunkában havi nettó 170 mennyire számít jónak?
Figyelt kérdés
Informatika, programozás.
Napi 7-8 óra, heti 5 nap.
Elég fárasztó agyilag és stresszes.
De nagyon jók a körülmények, kávé, tea, légkondi, rágcsák.
2014. aug. 5. 14:54
1/11 anonim válasza:
A fél ország nettó 80-ért melózik, nem diákmunkában.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom.
Azért írtam oda, hogy programozás.
Szóval a kérdés arra irányul hogy programozói diákmunkának mennyire jó.
2014. aug. 5. 15:02
4/11 anonim válasza:
Bármilyen diákmunkának nagyon jó.
5/11 anonim válasza:
Ha kevesled, menj napszámba napi 2800-ért. Kávé, tea, légkondi, rágcsák ugyan nincsenek, viszont sokat lennél friss levegőn.
6/11 anonim válasza:
5-ös vagyok újra: nettóban értendő.
7/11 anonim válasza:
kérdező, ne hallgass azokra, akik semmit se tettek a jövőjükért, ezért napszámba küldenek téged:)
170 szerintem teljesen rendben van diákmunkában programozásért, a barátom 400-at hoz haza, de ő is csak mióta az Msc-t megcsinálta, Bsc után csak 200-at keresett.
27N
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Akkor ez egyelőre jó lesz, tapasztalatszerzésnek is.
Teljes állásban bscvel jó lenne egy havi nettó 250 körül.
2014. aug. 5. 15:23
9/11 anonim válasza:
teljesen reális szerintem. A légkondi amúgy nem annyira zsír, én most kaptam saját irodát, ahol nincs légkó és nem folyik a szemem és nem vagyok állandóan megfázva:D
10/11 anonim válasza:
Diákmunka, havi nettó 170?! Ilyenről mindenki csak álmodik, muszáj elvállalnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!