Miért fáj ennyire a hátam?
Figyelt kérdés
12 órás műszakot kezdtem el egy gyárban. A gyárban végig állni kell, könnyű fizikai munkát végezni, de nagyjából 2 óra után el kezd fájni a hátam. 6 óra után annyira hogy sírni tudnék tőle. Mi lehet a gond?
18/F
2014. szept. 19. 20:32
1/6 anonim válasza:
Gondolom hozzá vagy szokva, hogy naphosszat ülsz.
2/6 anonim válasza:
Rossz lábbeli, gyenge izomzat.
3/6 anonim válasza:
Talán segít egy kicsit, ha a cipődbe talpbetétet raksz. Én szendvicsszerkezetű talpbetétet használok, kicsit furcsa először, de idővel sokkal kényelmesebb benne sétálni, gondolom állni is. És az hogy hogy állsz, bizony a hátadra, derekadra is hatással van. Nekem a sok sétától szokott egyébként fájni a hátam.
4/6 A kérdező kommentje:
lúdtalpas vagyok, az mennyire hat erre ki?
2014. szept. 20. 19:11
5/6 anonim válasza:
A szendvicsszerkezetű talpbetétet pont lúdtalpra jó, szóval mindenképp ajánlom!!!
6/6 anonim válasza:
Gyárban melózok én is, és én egy puha, kellemes tapintású talpbetétet raktam a cipőmbe, így kevésbbé fáj, de am nekem is szokott. próbáld meg magad egyenesen tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!