Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meddig fognak rá emlékezni/a...

Meddig fognak rá emlékezni/a hátam mögött kibeszélni emiatt?

Figyelt kérdés
Egy háromnapos nyári táborban voltunk.Nagyon izzadós típus vagyok,Sokáig ültem a 35 fokban, és leizzadtam a fenekemre.Az egyik osztálytársam félreértette, és azt mesélte fűnek-fának, hogy én így-meg úgy bepisiltem.Mindenki a hátam mögött röhögött, meg beszélt ki, elkerülhetetlen, hogy ne halljak meg egy-kettőt egy több mint 100 fős táborban.Tisztáztam volna magam, de mire rájöttem, hogy ez van, addigra már késő volt, mindenki tudta a pletykát.Mire szeptemberben felmegyek suliba addigra elmúlik a pletyka "hatása" vagy továbbra is hallani fogom a nevem miközben sutyorognak és röhögnek?Másik pedig, hogy nagyon nehezen viselem ha hallom hogy kibeszélnek.Tudtok tippeket/tanácsokat hogy kevésbé érdekeljen mások véleménye?

2014. júl. 8. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon rossz társaságban forogsz, ha képesek ebből ekkora ügyet csinálni. Nálunk ha ilyen történt volna anno, együtt röhögtem volna a többiekkel, hogy basszus, tényleg mintha bepisiltem volna és pár perc múlva túl is lépünk rajta..
2014. júl. 8. 00:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik füleden be, a másikon ki.Az emberek már csak ilyenek, sajnos.Ám ha a bátrabb fajtából való vagy.Akkor állj a pletykások elé, és kérdezz rá konkrétan, hogy mi van? Ha hagyod magad attól csak az ö bátorságuk nö.Amugy mindenki utálja ha kibeszélik. Még is minden ember kibeszél valakit.
2014. júl. 8. 07:46
 3/3 Skorpió87 ***** válasza:
Te meg visszavágsz azzal VALAKINEK, hogy múltkor éreztem, hogy fingottál, mégsem szóltam senkinek, akkor meg ne dumálj, ilyen-olyan fingós. Csak bele kell élned magad a szerepbe, gonoszságra csak gonoszsággal lehet válaszolni és valószínű Te kerekedsz felül. Sok embernek a fingós téma ütősebb, mint a bepisilős...
2014. júl. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!