Az alomtársak emlékezni fognak egymásra?
Figyelt kérdés
Ha például elhozom az egyik kiskutyát, és utána egy összejövetelen találkozik a testvéreivel mondjuk 1 év múlva.2014. jún. 5. 21:38
1/6 anonim válasza:
nem, sajnos, de gondolj bele, egy kb 2 éves gyereket, ha elszakítanak a többiektől, két év múlva ő sem emlékszik majd...
2/6 anonim válasza:
Nem, az én kutyusom fél év után teljesen idegenként tekiontett mind a testvéreire, mind az anyjára.
3/6 A kérdező kommentje:
De kár, köszönöm a választ!
2014. jún. 5. 21:42
4/6 anonim válasza:
Már 1 hét is elég ahhoz, hogy ne "emlékezzenek". Már nem rendelkeznek az alomszaggal :)
5/6 anonim válasza:
Igen, emlékezni fognak, illetve felismerhetik egymás "mozdulatait". De általában akkor főleg, ha jó helyről származnak és az alomban lehetőségük volt az egymással játszásra, stb. Tehát, ha egészségesen fejlődtek és "nőttek fel" együtt.
Az enyém még a tenyésztőjére is emlékezett több, mint egy év után :)
6/6 anonim válasza:
Ez attól is függ hány hetesen hozod el a kiskutyát. Ha minél kevesebbet van a tenyésztőnél, amikortól elhozható, akkor nagyon rövid idő alatt elfelejti. Az 1 év viszont már sok. Én amikor elhoztam 8hetes volt rá 1 hónapra már nem ismerte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!