Ha egy kutyát többször büntetnek fizikailag, akkor emlékezni fog rá? Negatív hatásként vagy traumaként könyveli el?
Hát igazából van olyan kutya aminek nem is igazán foglalkozik vele.(amiknek nagyobb a fájdalom tűrő küszöb)
A fizikai bántalmazás egyébként kutyáknák a büntetések között csak közép kategóriás a legsúlyossabb a falkából kirekesztés(amit nagyon sok ember tudatlanul megcsinál amikor a kutyát kizárja a kertbe) Most hirtelen nem tudom felsorolni, de ha érdekel akkor írj privit és megírom ma estig :D
Emberek! Nem arról van szó h szotyogósra verem a kutyát :)
Bölcsen linkelitek a cerebros-zsoltárt, de ez érdes kevés.
Ezek mind be vannak tartva. Van olyan helyzet, amikor véleményem szerint el kell csípni a grabancát, mert ugye pl tettenérés esetén szerintem szükséges.
A kutyám egy fél éves beagle. Gondolom ezzel mindent elmondtam mikre képes. Következetes vagyok vele, de az is hozzá tartozik, hogy néha amikor szándékosan csinálja amit csinál, akkor sajna fülön van csípve őkelme.
Nem vagyok egy szadista állat, nem az első kutyám.
Diesel! Érdekelnek az ötleteid írok is privátot :) A többieknek is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!