Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kibírni egy...

Hogyan lehet kibírni egy egész napot egy olyan közvetlen kollegával összezárva, akivel ki nem állhatjuk egymást?

Figyelt kérdés
Kis cég, 1 légtér, egymástól 2 m-re. Sokszor csak ketten vagyunk, fagyos hangulat... Sok veszekedés (persze nők egymás közt). Várom az ötleteket!

2014. szept. 11. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Legközelebb hangosan kérdezd meg, de úgy mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egyébként te nem vagy véletlenül kielégítetlen?
2014. szept. 11. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Szorítkozz az ellátandó munkára, és ne foglalkozz vele, hogy ő mit csinál. Nem te vagy a főnöke, ugye?
2014. szept. 14. 11:43
 13/16 first drop válasza:
Ne foglalkozz vele, tedd a dolgod. A veszekedés nem vezet jóra. Az előző munkahelyemen egy nálam fiatalabb csajt vettek fel helyettem, aki elég fura volt. Utóbb megtudtam, hogy a tudathasadástól kezdve minden baja van, és többször hozott ki engem rosszul a szitukból (pl. én helyettes voltam ott, ha valaki elmegy szabadnapra, szól nekem is, ő nem szólt, és ezt kétszer két hét alatt eljátszotta, én meg kaptam a magamét). Illetve ugyanúgy nem szólt hozzám, levegőnek nézett stb. Most eljöttem másik helyre, erre annyit mondott, hogy sok szerencsét, 1 hónap után kirúgnak téged. :/ Hát, ennyi. Egyébként bármikor visszamehetek az előző helyre, ha van valami. A kedvesség nem mindenkire érvényes, de veszekedni nem szabad. Próbálni kell megbeszélni a problémákat, ha semmi sem segít, tovább kell állni, mielőtt kirúgnak vagy tönkremész.
2014. szept. 20. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Van rá praktika, dolgozni kell.
2014. szept. 21. 23:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Most értem vissza. Kösz, nem vagyok kielégítetlen, van férjem... Ez a nő olyanokat művel, hogy pl simán másfél órával később jön be reggel, magánügy miatt és ahelyett, hogy elkéreckedne csak bejelenti, hogy nem jön be. De olyat is többször csinált, hogy 2, de akár 4 (!) órával is később jött be, mert "nem tudott felkelni". Ha ez normális megeszem a kalapom. Sajnos a főnök ezekből alig lát valamit, nem sokat van velünk és nem is olyan típus, aki alkalmas lenne csoportvezetésre, "csak" tulaj...
2014. szept. 28. 11:38
 16/16 anonim válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben, próbálj meg normálisnak maradni vele szemben, az ugyanis, hogy ő így viselkedik és ezzel esetleg megsért, NEM A TE HIBÁD!

Egyébként fentebb a "Nem vagy Te kielégítetlen?" kérdést nem Neked szánta a kommentelő, hanem javasolta, hogy Te tett fel a kolléganődnek.

Ja és 'elkéredzkedni'.

2015. ápr. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!