Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mondjak fel?

Szerintetek mondjak fel?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok egy helyen, egy gyárba. A munkatársak nagyon idióták,nem hagyják dolgozni az embert, állandóan megy a piszkálás, szemétkedés.Ez már egy jó ideje megy, kb egy éve. A csoportvezető nem foglalkozik vele, meg énse akarok itt spicli lenni, már egy éve áthozattam magam ebbe a műszakba,mert az előzőnél nem jöttem ki egy főnökkel. Most azon gondolkozok hogy bemegyek és ákéretem magam egy bizonyos műszakba, azt tudom milyen, ott normálisak az emberek,nincsenek ilyen IQ betyárok mint itt. De ha nem engedélyezik és kitudódik akkor csak rosszabbodik a helyzet a mostani műszakomnál. Mit tegyek?Ha felmondok nem lesz állásom, jó nem halnék bele, fiatal vagoyk, gyerek, feleség hitel semmi nincs nekem,meg van spórolt pénzem, de azért mégse lenne jó fizetés nélkül, de ha nem tesznek át én felmondok.Szerintetek?
2014. szept. 8. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik helyet, mielőtt rájuk borítod az asztalt:)) Ilyen mérgezett légkörű helyen nem érdemes maradni, találsz jobbat, fiatal vagy. De mégse úgy, hogy kilépsz, a nagy semmibe, mert sajnos nagyon nehéz munkát találni.
2014. szept. 8. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Keresgetek már egy ideje, de semmi....

Egy másik műszak jobb lenne

2014. szept. 8. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A másik műszakot próbáld meg, hátha sikerül, de ne lépj ki, amíg nincs kilátásban másik munkahely. Ne szidj senkit, ez fontos(!) valami másra hivatkozz, hogy miért akarsz cserélni. (pl. családi okok, vagy valahová járni akarsz,és a másik műszak időbeosztása engedi)
2014. szept. 8. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
ugyanaz az az időbeosztás
2014. szept. 8. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
az baj, akkor csak annyit, hogy ne szidj senkit... inkább ha nagyon érdeklődnek miért, akkor a másikból a jókat mondd, barátok ott vannak.. De sajnos felmondani csak akkor szabad,ha van másik lehetőség.
2014. szept. 8. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Az "IQ betyároktól" csak úgy szabadulsz meg, ha továbbtanulsz... Ha az ember az intelligencia szintje alatti milliőben dolgozik, mindig fennáll az IQ betyárok garázdálkodása...
2014. szept. 13. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!