Minek dolgozni?
Aztak*rv@ itt látszik mennyi unatkozó, unalmas, élet nélküli átlag ember van a világon akik meghalnának munka nélkül az unalomba 😂😂 totálisan egyet értek a kérdezővel, ha soha nem kéne dolgoznom, akkor is 150 évig le tudnám magam foglalni, eszemben sincs dolgozni, egyetlen extra igényem a terepjáró, amugy a pénz engem sem motival, a kihivast, feljebb lépést, felelősséget rühellem mint a sz@rt, nincs rájuk szükségem, mindig több szabadságot vettem igénybe mint az alapszabadság, és totál kivagyok attól hogy magyarorszagon nincs lehetőség rugalmasság a munkában, csak a klasszikus 8 óra(5nap melo 2 nap szunet), vagy még ennél is borzasztóbb 12 órák vannak, amiből meg se lehet élni, bezzeg külföldön, de alkalmi munkaból én tudnám fedezni a szükséges ellátásom, magyarba meg éhen döglesz a 8 óra melóval is ha egyedül kell boldogulnod, szánalmas, gyűlölöm a munkát, meg a bejárást...
A másik meg egyik válasz adó írta hogy nem fogsz normális (unalmas, atlagos) párt találni, kurvára nem egy a fogalmunk a "normalis" szót illetően 😂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!