Minek dolgozni?
Most mondjam azt, nincs olyan ember aki ne dolgozna?
Aki megbízásra öl meg embert, szerinted nem elvesztegetett idő az életéből, a megölni kívánt ember felkeresése stb?
Vagy a pénzmosással járó kockázatok, drog bizniszek elsimítása meg ilyenek?
Ahhoz hogy pénzed legyen tenni kell valamit, ha csavarozó gépnél állsz napi 8-12órában akkor azt, ha diszkóban vagy pultos akkor meg ezt.
Más, ha csak cél nélkül dolgozol akkor valóban csak keserves a dolog, de egy olyan ember mint én, aki eljár konditerembe, megveszi a szükséges vitaminokat, étrendkiegészítőt, ez mind kiadás, nekem minden hónapban konkrét elképzelésem van arról mire akarok kiadni pénzt.
22F
9 évig volt folyamatos munkaviszonyom, július végén felmondtam és csak jövő hét hétfőtől dolgozom megint. Direkt csináltam magamnak 1 hónap "szabadságot" mint átmenetet. Ember ez dög unalmas. Jó oké, néha szar a meló, de ha az nincs az élet dög unalom. Egy melóhelyen is van közösség, nem csak a munka vár. Néha lehet ökörködni, vannak kihívások, dicséret, igaz néha lecseszés is. Kell az.
A mókás dolgok az életben hamar elértéktelenednének ha csak azokkal foglalkoznál. Néha meg kell szakítani egy kis melóval. :)
7-es vagyok.
Hát ember, nem vagyunk egyformák. :)
Figyu, keress magadnak ilyen valami otthoni melót! Szerintem neked az lenne a jó megoldás. Egyik cimborám olyat csinál. Kevesebb a kötelezettség meg a felelősség, és az elvégzett munka mennyiségtől függ a lóvé is, tehát magadnak osztod be hogy mennyi melóval mennyi pénzt akarsz. Nah? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!