Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Önéletrajz írása. Bevalljam?

Önéletrajz írása. Bevalljam?

Figyelt kérdés

Munkavállalóként a kereskedelemben dolgozom.

Sajnos úgy alakult, hogy 2 év alatt ez lenne az 5. munkahelyem. Az első egy multi volt ahol az egyik kollégám "hibázott" ezért a részlegen mindenkit lecseréltek. Második: nem bírtam a sok állást a maratoni munkaidő alatt. Harmadik: Megszűnt az üzlet.Mos jön az amit nem akarok bevallani, mert cikinek érzem: Nagyon jó helyem volt, túl szép, hogy igaz legyen.Nem rabszolga munka, átlagos munkaidő. A próbaidő letelte előtt pár nappal felállítottak. Nyílt titok, hogy egy protekciós jött, akinek kell a "kényelmesebb" állás. A mostani munkáltatóm önéletrajzot kér /utólag/. Cikinek érzem bevallani ezt az amúgy mindenki által jónak tartott helyet.Akkor már az is szóba kerülne miért jöttem el. Tudjuk, hogy egy kis rosszindulatért nem kell nálunk a szomszédba menni. Próbaidő alatt? Lehet, hogy nem felelt meg? Utálom, hogy már ennyi munkahelyem volt ,szeretnék egy helyen maradni. Azt hallottam , hogy általában utánanéznek a dolgozónak. Ez igaz? Szóval bevalljam vagy hallgassam el az utolsót?

2014. aug. 30. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyire nem kell részletezni-fontos a suli, idegen nyelv stb... Nem néznek utána, sőt sokat el sem olvasnak... Brrr
2014. aug. 30. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne írd bele az ön életrajzba a munkaviszony megszünésének módjait, csak azt, hogy hol, mettől meddig és milyen munkakörben dolgoztál. Ha rékérdeznek, akkor megmondod, hogy próbaidőn belül szünt meg, felvettek helyetted egy rokont, vagy ismerőst, ennyi, rosszat egyik volt munkáltatódról és főnöködtől se mondj. Az önéletrajz rövid legyen és csak a lényeg kell bele. Ha már ott dolgozol és utólag kérik az önéletrajzot, akkor nem hiszem, hogy lutólag fognak veled elbeszélgetni és kérdezgetni.
2014. aug. 30. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg munkahelyem volt pályakezdőként, mindegyiknél csak rövidebb, 2-3 hónapos projektekre léptem be, és mindegyikre nagyon büszke vagyok, mert elismert világszervezetek. Szóval tele az önéletrajzom nyúlfarknyi melókkal. Szerintem írd az igazat, és ha kérdezik, akkor elmondod kicsit kevésbé konyhanyelven a történeteket.
2014. aug. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!