Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy csinos nő megy dolgozni...

Ha egy csinos nő megy dolgozni az arányaiban sok férfi közé, hogy érheti el azt, hogy ne a macát lássák benne és ne zrikálják, de ugyanakkor ne is tűnjön jégkirálynőnek?

Figyelt kérdés
(Fap*nát írtam volna szívem szerint, de tartottam tőle, hogy moderálják a kérdést.) Mi a véleményetek rendőrök, mentősök, tűzoltók, katonák?
2014. aug. 17. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Dolgoztam egy cégnél, minden nap úgy kellett elmenni az irodáig, hogy végigmegyek a gyártósoron, ahol csak férfiak dolgoznak. Olyankor volt az a tipikus érzés, hogy mindenki engem bámul, de így is volt. Amikor pont úgy mentem reggel dolgozni, hogy a sorvezető megbeszélést tartott a dolgozókkal, akkor láttam, hogy mindenki engem bámul. Ha szoknyát vettem fel volt füttyögés is.

Én csak annyit tettem, hogy köszöntem minden egyes szembejövőnek, bár egyiknek sem tudtam a nevét. De hát amikor odamentem dolgozni, akkor ezt kaptam jó tanácsként, hogy nem baj ha nem ismered, köszönj neki.

Persze mikor apummal mentem be (ott dolgozik), akkor egy pisszenés sem volt a részükről :D

Eleinte kellemetlen volt a dolog, aztán megszoktam, sőt egy idő után még egy kis önbizalmat is adott :)

2014. szept. 4. 01:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. szept. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!