Ha egy csinos nő megy dolgozni az arányaiban sok férfi közé, hogy érheti el azt, hogy ne a macát lássák benne és ne zrikálják, de ugyanakkor ne is tűnjön jégkirálynőnek?
Dolgoztam egy cégnél, minden nap úgy kellett elmenni az irodáig, hogy végigmegyek a gyártósoron, ahol csak férfiak dolgoznak. Olyankor volt az a tipikus érzés, hogy mindenki engem bámul, de így is volt. Amikor pont úgy mentem reggel dolgozni, hogy a sorvezető megbeszélést tartott a dolgozókkal, akkor láttam, hogy mindenki engem bámul. Ha szoknyát vettem fel volt füttyögés is.
Én csak annyit tettem, hogy köszöntem minden egyes szembejövőnek, bár egyiknek sem tudtam a nevét. De hát amikor odamentem dolgozni, akkor ezt kaptam jó tanácsként, hogy nem baj ha nem ismered, köszönj neki.
Persze mikor apummal mentem be (ott dolgozik), akkor egy pisszenés sem volt a részükről :D
Eleinte kellemetlen volt a dolog, aztán megszoktam, sőt egy idő után még egy kis önbizalmat is adott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!