Ha egy csinos nő megy dolgozni az arányaiban sok férfi közé, hogy érheti el azt, hogy ne a macát lássák benne és ne zrikálják, de ugyanakkor ne is tűnjön jégkirálynőnek?
A férfiak azt a jó nőt szokták r*bizni, aki másokkal összefekszik, de velük nem.
Ha a barátnőd mindenkit egyaránt lepippant, akkor mindenki szeretni fogja, de akit nem, annak ő egy büdös kuva lesz. :D
Nyuszika meg a sapkája eset...
Egy megoldást tudok, ha elkezd velük "haverkodni" úgymond, beleszáll a "férfias" poénkodásokba, de ez persze csak akkor fog működni, ha a kollégák nem eleve bunkók.
Egyenrangúnak így se fogják tekinteni, a legjobb indulattal is mindig "más" lesz, mint ők, egy kicsit mindig össze fog zárni a csoport.
Ha ilyen rendőr, tűzoltó stb munkahely jöhet szóba, akkor valószínűleg elég talpraesett nőről lehet szó. Jó adag humorral és bizonyítással ki lehet vívni az elismerést. Bizonyára lesz aki majd hangot ad a nemtetszésének, de szerintem többnyire élvezni fogják hogy nő van köztük. Biztos lesz aki próbálkozik, nyilván ezt a nőnek el kell utasítani.
Én gyakran mozogtam többségében férfi társaságban/munkahelyen, sosem volt gond. Könnyen szót értettünk, nem ribiztek. Ha humorosan, de határozottan le tudod pattintani a próbálkozókat akkor nem lehet alapja pletykának.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!