Hogyan tovább? Nem vagyok alkalmas semmire?
a barátod támogat mindenben? mihez értesz?
sikerélményekre, törődésre, figyelemre, megértésre, szeretetre van szükséged! idővel nőni fog az önbizalmad, ha sikerülnek a dolgok :) el kell szánnod magad, hogy valahol kitartasz akár csak az 1. hónap végéig...én is így voltam munka kezdésnél...3 szakmám van mégsem volt elég önbizalmam...1 éve dolgozok és fontos része vagyok a csapatnak :) sőt már az elején lehetőségem nyílt bizonyítani...és ezzel mind a főnökeimnek mind magamnak bizonyítottam :) neked is sikerélményekre van szükséged! nem volt egyszerű és boldog életed eddig...de ha szeretnéd most minden megváltozhat :) ott a barátod, a barátaid akik szeretnek...nézd a dolgok jó oldalát :) persze nem egyszerű, de ha rákapsz az ízére sokkal édesebb lesz az élet :)
21F
Az ALULJÁRÓ IFJÚSÁGI IRODA dolgozóit tudnám ajánlani, ők nem pszichomókusok,
hanem mentálhigiénés szakemberek, szerintem sokkal jobbak, mint egy pszichomókus.
Tapasztalat, nekem ők sokkal többet tudtak segíteni. Ingyenes, nem kérnek pénzt. Több helyen is van irodájuk,
bemész vagy felhívod őket és segítenek. Nayon kedvesek, normálisak, hozzáértőek, nem olyan sablonokkal jönnek, mint a pszichológusok...
Szerintem sokat tudnának neked segíteni!
Neten keress rájuk!
Köszönöm a válaszokt:)
Bolti eladó a szakmám, a barátom padig mindenben segít csak sajnos mindigg csalódást okozok neki, félek h rámegy a kapcsolatunk erre.:(...
Fel fogom keresni azt az írodát:) Remélem végre haladni fogok előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!