Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már olyan helyen,...

Dolgoztatok már olyan helyen, ahol nem kellett mindig ténylegesen dolgozni, de elfogadhatóan kerestetek?

Figyelt kérdés

Nyári ubiszezon van nálunk, és bosszantó, mennyire nincs munkám. Bejövök nyolcra (minek?), 11-2-ig ebédelgetünk, 4-kor hazamegyek, a kettő között meg egy filmet meg szoktam nézni és teázgatok.

Borzasztó. Persze olvasok is, vagy írogatom a saját projektjeimet (tanulmányaim, ilyesmi). Még csak január óta dolgozom itt, de ezt nem fogom kibírni így egy életen át heti 40 órában, az tuti.

Van még valaki így? Ti váltani készültök? Szeretnék egy olyan helyet, ahol kell dolgozni, mert ez a fejvakargatás kiborít.

2014. júl. 29. 14:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Legalább akkora lelki teher, ha nem használhatod állandóan azt, amiért 8 évig keményen tanultál, mint az, hogyha a mezőn szedek krumplit. Csak nem próbáltátok ki mindkettőt. (Bár én már szedtem krumplit diákmunkában.)
2014. júl. 29. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
A helyedben állást keresnék munkahelyről. Még el is mennék interjúra időnként. Ha megkérdeznék, mi ez már, elmondanám, hogy munkát keresek, nem fogom itt lógatni nap mint nap, miközben máshol meg szükség lenne rám, és azt se tudják, hol keressenek...
2014. júl. 29. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Én elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Iszonyat lehet azt a sok pénzt elkölteni amit munka nélkül is utalnak minden hónapban. Részvétem!
2014. júl. 29. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
12: igen, folyamatosan nézek ajánlatokat, mert így nem élek le egy életet, hogy minden nyáron ez van:) az tuti!
2014. júl. 29. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyi szabadidőd van és a monotonitás helyett inkább dolgozni akarsz akkor pl tanulj meg egy nyelvet vagy csinálj valami hasznosat és érdekeset :) esetleg írj regényt.

Örülj neki :D

2014. júl. 29. 21:00
 16/18 A kérdező kommentje:
utolsó: olvass vissza:) írom, hogy már elég nyelvet tudok (3) és írom a tanulmányaimat (ami felér egy regénnyel:D) közben, csak ez a nyári szünet...demotivál.
2014. júl. 29. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Dolgoztam én is vasas műhelyben igen jó summáért úgy, hogy volt, amikor semmi dolgunk nem volt, mert egyetlen beszállító késett pár napot, nyilván úgy nem rakhattuk össze a terméket. Kicsit megtoldották az élvezetet azzal, hogy akkor is dolgozni kellett, mindegy mit. Ha egyik polcról pakoltál a másikra, később meg vissza, akkor is csinálnod kellett valamit a pénzért. Gyökerek.
2014. júl. 29. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Nyelvtanulásból mindig lehet több vagy jobb(magasabb szintű). Nálunk az unalmasabb órákat nyelvtanulással töltöm, már 5 idegennyelven beszélek, de anyanyelvi szintet csak egyikből értem el, úgyhogy van még mit tanulnom.

Utóbbi pár hónapban azt csinálom, hogy bemegyek a munkahelyemre és a fejvadász cég által adott fordítási munkákat is elvállalom, így tulajdonképpen két munkám van.

2014. júl. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!