Leszámoljak a munkahelyemről?
3 hónapja dolgozom egy cégnél. Napi 60 km-t ingázom, és a bejárást magamnak fizetem, ami a fizetés nagy részét elviszi. Utazással együtt 12.5 óra amit távol vagyok, és szinte csak aludni járok haua. Ehhez képest alig marad pénzem.
Ti mit tennétek? Hagynátok vagy folytatnátok?
A költözés sajnos nem kivitelezhető. Ezt nem részletezném miért.
Hát így sajnos nem sok értelme van, mert se életed, se pénzed.
Sajnos hasonló helyzetben vagyok én is, és azon gondolkodom, hogyan a csudába tudnék kimászni ebből. De hát új munkát találni sem könnyű... :(
Én nem jutottam volna el odáig hogy itt kérjek tanácsot.
Ennyi negatívum mellett nem értem miért kérdéses még a dolog.
Hagynám a f..szba, szépen mondva.
Gondolj arra mi értelme van így? Dolgozol, és se időd, se pénzed, én bele se mentem volna.
A 60 km ingázást úgy érted, hogy 60 km-re laksz a munkahelyedtől, vagy úgy, hogy összesen annyit utazol? Mert egy 60 km-es bérlet ára már valóban húzós, de a 30 km-es nem olyan vészes. (megnéztem a buszbérletem, 17.800) Én 45 km-re járok dolgozni, idestova 25 éve. 3 - 3,5 órát utazom naponta, és kibírom. Az igaz, hogy nekem mindig fizették a bérletemet, de a BKV-t évek óta saját magam állom.
Arra nincs mód, hogy legalább részben térítsék? Mielőtt felmondanál, próbálj beszélni a főnököddel erről. És gondold végig, hogy találsz-e másik állást, hogy a jövedelmed kiesése mivel jár, mielőtt döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!