Diákmunkások/nyári melósok! Ti is nagyon szomorúak vagytok ilyenkor?
Végre vége az iskolának, vége a vizsgáknak, mindenki örül, hogy nyári szünet, bulizás, strand... én pedig a nyár első napjától mehettem dolgozni.
Mindenki állandóan kérdezgeti hogy "nem jössze-e" mire én csak rázom a fejem, mert ha van is szabadnapom a 17 óra kemény munka után (nem túlzok) akkor egész nap csak fekszek és nem csinálok semmit.
A szüleim ma reggel mentek el nyaralni. Olyan rossz látvány volt végig nézni ahogy berakják a kocsiba a cuccokat, fürdőruhát, miegymást, én meg mehetek holnap dolgozni és végig, augusztus utolsó napjáig.
Aztán szeptember elsejétől újra tanulás, nem volt nyári szünetem.
Ti mivel vidítjátok fel magatokat, ha ez eszetekbe jut?
Ráadásul jövő hét végén ha szüleim hazajönnek úgyis ezt fogják mondani: "olyan jó volt a nyaralás, olyan szép helyeken voltunk, kár hogy nem voltál ott, biztos tetszett volna, de jó is volt!" :(
Már 4 éve dolgozok nyaranta, iskola után/végén, de most ezt ki kellett írnom magamból.
Eddigi években mindig úgy volt, hogy pont akkor volt vége a munkának amikor mentünk szüleimmel nyaralni, de most nagyon kíméletlen a munka, itt a turistaszezon is, nagyon sokat kell dolgozni.
Akkor válasz olyan munkát, ahol nem kell 17 órázni...
Én elmentem augusztus közepéig dolgozni, majd 2 hetet nyaraltam a pénzből :D
40-50ezret 1-2 napra??? azt meg hogy?
Tavaly voltam Balatonon, kis régi szállás, 1 hétre 2 személyre 40 ezer ft reggelivel, vacsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!