Hogy lehet pénzt keresni ebbe az országba?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 14:16
11/16 anonim válasza:
Be kell házasodni valami gazdag politikusi családba. Nászajándék 2 milliárdot érő cég.
13/16 anonim válasza:
Mindenki üzletember akar lenni? Hogy kiröhögtek, mikor 2 szakmunkát tettem le és magánvállalkozást csináltam! ( semmit se értesz hozzá, nagy a kockázat, első évben becsődölsz) Most meg má" ( én is mondtam ,hogy jó ) Retkek!
14/16 anonim válasza:
Valamennyi tőke biztos, hogy kell hozzá. Azon kívül elég lehet egy jó ötlet is. Ha vállalkozni szeretnél, akkor minden képpen olyan dologgal kell foglalkozni, amire van kereslet. Ezen kívül szorgalom és kitartás kell.
15/16 anonim válasza:
Hajlandó kell lenni tanulni, és nyitottnak kell lenni... (hajlam a problémák megoldására a rinyálással szemben). Több embert ismerek aki panaszkodik, hogy nincs elég pénze de 2 fűszálat keresztbe nem tenne, hogy változtasson. Csak úgy lehet, ha az ember akarja, igyekszik, képes a kudarcokat feldolgozni és folytatni. Lehet üres okoskodásnak tűnik de ezt most meggyőződésből mondom. Én pl átlagosan élek, egyelőre megtaláltam a kompromisszumot az életszínvonal és munka mennyisége között. :)
16/16 anonim válasza:
Csatlakozz a politikusokhoz..azok még a cigányoktól is profibban és sokkal többet keresnek /lopnak/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!